Ergonómia

A megfelelő kilátás biztosítása

Szerző: 2020-02-11 No Comments

A széles látótér szerepe a targoncakezelő és a cégvezető szemszögéből

Yale EC targonca

A Yale 2020-as trendjei közé tartozik, hogy a targoncákból való kilátás minden esetben optimális legyen, így gyorsítva fel a hatékony és biztonságos munkavégzést. A megfelelő körülmények biztosítása felgyorsítja a gyártási és raktározási folyamatokat és időt, energiát spórolhatunk meg vele.

A bejegyzésünkben most két modell esetében történt fejlesztés. A jobb oldali képen látható Yale EF és DF nagy teherbírású targoncák esetében. A szemből készült képeken jól látható, hogy a lánc az emelőoszlopok külső részére került.

Kié a targonca?
 

Amikor targoncát vásárolunk, mindig jusson eszünkbe, hogy nem csupán cégünk tárgyi eszközeit növeljük, hanem első sorban kollégáink számára olyan munkaeszközt biztosítunk, amelyre akár az egész napos munkavégzés alatt szükségük lesz. Az emelőgépek alapvető tulajdonságai, mint emelési magasság és maximális terhelhetőség mellett érdemes figyelmet fordítani az ergonómiára is.

A Pagát által forgalmazott Yale targoncák kezelőbarát technológiájuknak köszönhetően közkedveltek a gépkezelők körében. A biztonságos munkavégzéshez szükséges látótér pedig tovább könnyíti a targoncavezető munkáját.

A bal oldalon látható 60-80 VX modellek esetében a hidraulika csövek kerültek az emelőoszlopokon kívülre. A fotók a kabinnal szemben és a kabin belsejéből is bemutatják a széles látóteret.

targoncabérlet