Technológia Ergonómia

A Yale integrált Li-ion akkumulátorral kínálja legújabb modelljeit

Szerző: 2021-01-05 No Comments

Az új Yale ERP25-30VLL sorozatú ellensúlyos targoncái már elérhetőek Li-ion akkumulátorokkal, melyek egyik legfőbb jellemzője, hogy a vezetőfülkében tágasabb tér áll a kezelő részére.

Az ergonómiára összpontosítva

 

A Yale ERP25-30VLL teljesen integrált lítium ionos akkumulátorral a felhasználó számos előnyt élvezhet: az akkumulátor nem igényel karbantartást, továbbá az alkalomszerű töltés lehetővé teszi a targonca számára az akár tripla műszakos munkát anélkül, hogy – a hagyományos ólomsavas akkumulátorokkal szemben – ki kellene cserélni azt.

Az integrált lítium-ion akkumulátor alacsonyan került beépítésre az ERP25-30VLL targoncában. Ennek eredményeként a targonca olyan ergonómiai tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a kezelő számára előnyösek, így magasfokú hatékonyságot tesz lehetővé.

A nagy, nyitott fülke garantálja a kényelmet és a kiterjesztett lábtért. Az ERP25-30VLL alacsony ülése és fellépője könnyű ki- és beszállást biztosít. A nagy vertikális tér lehetővé teszi, hogy a targoncát kényelmes, például légrugózású üléssel szereljék fel. A targonca alacsony tömegközéppontja magas vezetési minőséget és kezelhetőséget eredményez kanyarokban is.

lítiumionos targonca
Yale VLL

A töltési művelet rugalmassága

A közepes és nagy igénybevételt igénylő felhasználók számára ideális az ERP25-30VLL lítiumionos targonca, mely kiváló választás lehet élelmiszer-, ital- és gyógyszeripar számára; ezeken a területeken a legfontosabb a károsanyag-kibocsátás mentes működés és a töltési művelet egyszerűsége.

Az ERP25-30VLL akár hűtőházakban is használható, -20 ° C-os hőmérsékletig. Mivel a lítium-ion akkumulátor közvetlenül csatlakozik a telemetrikus rendszerhez, működési környezete alapján beállíthatja teljesítményét. A beépített fűtőberendezés töltés közben 0 ° C felett tartja az akkumulátor hőmérsékletét.

Ivor Wilkinson, a Yale Solution Managere hozzátette: „Az új, teljesen integrált lítium-ionos targoncánk reprezentálja a Yale innovatív jövőképét. Az ERP25-30VLL a lítium-ion energia összes előnyét kínálja: nagy hatékonyság, rugalmasság a töltés terén és zéró karbantartás. Ez a típus olyan technológiákat ötvöz, amely növeli ügyfeleink termelékenységét, miközben a működési költség egyre alacsonyabb. Úgy gondoljuk, hogy ez a széria lesz a legsikeresebb a termékkínálatunkban. ”