Ismerje meg a Yale N szériát!

Az Ön igényeire szabjuk

Yale N: a moduláris targonca

Az N széria egyesíti a Yale prémium minőségét a gazdaságos előállítási költségekkel: az N széria sztenderd kivitelezésű targoncái gyártási folyamataiban megegyeznek, azonban felszereltségükben és kapacitásban különbözőek. A Yale 3 év vagy 6000 üzemóra garanciát biztosít az egyes N szériába tartozó targoncákhoz. Teljesítménytől függően dízel vagy gázüzemű meghajtású Yanmar 2,1 vagy 2,2 motorral szereltek, amelyek a legnagyobb igénybevétel mellett is kiválóan helytállnak.

Az N széria legújabb technológiák és az évszázados tapasztalatnak köszönhetően olyan moduláris targoncává vált, melyben a lehető legjobban leegyszerűsített, ugyanakkor csúcsminőségű anyagokból készült alkatrészeket használják fel.

Miért ajánljuk a Yale N típust?

És most lássuk a targonca kabinját!

A Yale minden kényelmi igényre megoldást kínál

Amivel még foglalkozunk

Targonca szerelés

Magyarország teljes területén márkafüggetlen targonca szervizünk látja el szerződéses és leendő partnereit. Akár eseti,meghibásodásról, akár folyamatos karbantartásról van szó, kérjen ajánlatot kollégáinktól!

Új targonca értékesítés

A Yale targoncák mellett foglalkozunk új terepes AUSA, ICEM, Raniero, Mariotti és GreenLifter targoncákkal is. Kattintson ide és tekintse meg kínálatunkat!

Targoncabérlés

1 naptól 60 hónapos futamidejű targoncabérlési lehetőséget biztosítunk. Amennyiben szeretné, a targonca szállítását is megoldjuk. Tekintse meg a targonca bérleti lehetőségeket ide kattintva!

Targonca alkatrész beszerzés

Hatalmas raktárkészletünk rendelkezésére áll: a Magyarországon valaha forgalmazott targoncák általános darabjai mind kéznél vannak, de ha rendelni kell, az sem okoz problémát! Ide kattintva olvasson a részletekről és kérjen ajánlatot most!

Raktártechnika

Kézi és elektromos raklapemelő békák, magasemelők, mérleges vagy speciális emelőgépek értékesítésével is foglalkozunk. Amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kattintson ide és küldje el számunka az ajánlatkérő űrlapot!

Egyéb munkagépek eladása és bérlése

Targoncák mellett lehetőség van targonca rámpa, targonca adapter, személyemelő illetve takarítógép hosszabb távú kedvezményes bérletére és megvásárlására is.

Flottamenedzsment

A Yale Vision targonca flottakezelő rendszerének köszönhetően a nagyvállalatok időt, pénzt és energiát spórolhatnak meg. A flottakezelő rendszernek több szintje van, így minden igényt kielégítő megoldásra tehet szert. Kattintson ide és olvasson többet a Yale Viosion-ről.

Munkavédelem

A bérbe kihelyezett munkagépek minden esetben megfelelnek az érvényes munkavédelmi előírásoknak. Emellett természetesen a kötelező munkavédelmi- és fővizsgálatokat eseti vagy rendszeres formában is elvégezzük.

Ajánlatkérés