Targonca tartós bérlet

teljes körű szerviz

A targonca tartós bérlet előnyei

Mi a targoncákhoz, Ön a saját tevékenységéhez ért. Több mint 20 éves múlttal rendelkező tartós bérlet fullszerviz szolgáltatásunk tapasztalatai és referenciái minket igazolnak.
Tartós bérlet fullszerviz szolgáltatásunknak köszönhetően Ön nem csupán pénzt és időt takarít meg; nincs más dolga, mint használni a karbantartott targoncákat, minden másról mi gondoskodunk. Szenteljen több figyelmet saját üzletének és dőljön hátra, amikor gépparkja szervizelésére kerül sor!

tartós targonca bérlet

A Pagát ezt garantálja bérlőinek:

Igényeihez igazítva

Hosszú távú targoncabérlet esetén minden targoncát teljes mértékben az Ön igényeihez igazítunk. Ahogy egy targonca értékesítésénél, itt is figyelembe vesszük a felhasználás körülményeit és minden olyan paramétert, ami az Ön termelékenységét növelheti.

Rendelkezésre állás

A kihelyezett targoncákat folyamatosan karbantartjuk, anélkül, hogy Önnek ezt igényelnie kellene tőlünk. Az esetleges meghibásodások esetén 24 órán belül megkezdjük a hibás targonca helyreállítását; további esetekben rövid határidőn belül díjtalan cseretargoncát biztosítunk Önnek.

Biztonság

Többé nem kell aggódnia a targonca meghibásodás okozta kiesések miatt. Tartós bérlet fullszerviz szolgáltatásunk legtöbb esetben új targoncákból áll, amelynek üzembentartási költségei minket terhelnek.

Munkavédelem

Az általunk kihelyezett munkagépek minden esetben megfelelnek az érvényes munkavédelmi előírásoknak. Emellett természetesen a kötelező munkavédelmi- és fővizsgálatokat eseti vagy rendszeres formában is elvégezzük.

Rugalmasság

Bár tartós bérlet alatt a 36 – 60 hónapos futamidejű szerződéseket értjük, a bérleti idő alatt is van lehetőség a változó igényekhez igazítani bérflottáját – legyen szó további gépek rendbeállításáról vagy a bérletben szereplők átalakításáról. Szervizünk nem csupán az általunk bérbe adott, hanem a már meglévő gépek karbantartására is szerződhet.

Fejlesztés

Anyagmozgatással kapcsolatos ügyekben támaszkodjon a Pagát tartós bérleti konstrukcióira és fordítsa a megspórolt tőkét és humánerőforrást vállalkozása fejlesztésére.

Likviditás növelése

Nincs szüksége tőkelekötésre vagy hitelre, sem bonyolult könyvelésre: a bérleti díj 100%-ban elszámolható költség.

Nem csak targoncát

Tartós bérleti konstrukciónkat nem csak targoncák esetében veheti igénybe; lehetőség van targonca rámpa, targonca adapter, személyemelő illetve takarítógép hosszabb távú kedvezményes bérletére is.

Olvasson blogunkban a targoncabérlésről!

ipari vontatók

Esettanulmány Zallys vontatóra

Egy hajókra specializálódott festőüzem és a Zallys vontató Egy svéd történet háttere A cég egy közepes méretű vállalkozás Svédország déli részén, amely hajók festésére és

Személyemelők

Bravi személyemelők és komissiózók

Bravi személyemelők és komissiózók elérhető áron, 2023-as átvétellel Bravi Leonardo HD A személyemelők közül a Bravi legkiemelkedőbb terméke a Leonardo HD, amely önjáró elektromos személyemelő,

Dízel targoncák bérlése

Gázüzemű targoncák bérlése

Elektromos targoncák bérlése

Elektromos raktártechnika bérlése

Egyéb eszközök bérlése

Ajánlatkérés