Uncategorized

Kiemelt ajánlat Yale 1,5 tonnás elektromos targoncáinkra, érvényes 2021. 03.15-ig

Szerző: 2020-03-10 No Comments

Vásárolja meg kedvezményes áron vagy vegye tartósan bérbe akár 299,- Euro / hó -tól!

YALE ERP15 VT elektromos targonca – a 48V váltóáramú 3 támaszú targonca az egyik legszélesebb körben felhasználható targonca. Legyen szó akár raktári használtról, a 360 fokos kormányzásának és rövid tengelytávjának köszönhetően szűk folyosókon is megállja helyét, de hűtőházi kivitelként, akár drive-in bukókerettel -30°raktárban több műszakon, vagy akár kültéri használatról, fűthető kabinos opcióval, amely maximális ergonómiát biztosít és minden anyagmozgatási körülményben megállja a helyét.

Ez az 1500 kg teherbírású kis targonca rendkívül hatékony: váltóáramú motorja hosszú évekre megbízható teljesítményt nyújt, továbbá az olajban futó lamellás fékek, a 2 fokozatban állítható teljesítmény beállítások és a visszagurulás-gátló, automata kézifék a lehető legoptimálisabb anyagmozgatást biztosítja, mindez rendkívül alacsony zajszennyezés mellet.

Legyen szó akár napi, többműszakos tehermozgatásról vagy kisebb igénybe vételről: energia- és munkahatékonyság jellemzi, továbbá kiváló manőverezésének köszönhetően közkedvelt munkagép világszerte.

Kérje ajánlatunkat!