dec logo color

Új Runner20

A profi takarítógép

takarítógép árak

Runner20 – nagyobb teljesítmény, gyorsabb munkavégzés

A Runner sorozat legfiatalabb tagja a Runner20 takarítógép, amely egy vezetőüléses ipari teljesítményű takarítógép. Kompakt méretei ellenére nagyteljesítményű: a súrolási szélessége 960 mm, a törlési kapacitása pedig 1170 mm. A DEC takarítógépei között is különösen hatékony súrológép, hiszen könnyen kezelhető, nagy területeket képes gyorsan megtisztítani, ugyanakkor kompakt méreteinek köszönhetően kis területeken is elboldogul.

Újdonságként jelenik meg ennél a modellnél, hogy a gép kezelője 3 féle üzemmód közül választhat és a felhasználandó víz mennyiségét is szabályozhatja.

A kezelőnek lehetősége van a kezelőgombokkal kiválasztani a tisztítókefék nyomását és a kiengedett oldat mennyiségét, továbbá választhat Soft, Medium és Hard fokozatok közül.
Soft (lágy) üzemmód: iedális kevésbé szennyezet területek megtisztítására, gazdaságosan felhasználva a víz és tisztítószer mennyiséget. A szívómotor alacsony intenzitással működik, emiatt kifejezetten halk (62db/(A) munkavégzést eredményezve.
Medium (normál) üzemmód: általános felhasználásra tervezett.
Hard (erős) üzemmód: a rendkívül szennyezett területek megtisztítására alkalmas. A művelet során maximális víz és tisztítószer kerül felhasználásra, a kefe- és szívómotorok teljes kapacitással működnek.

Az optimális mennyiségű víz, vegyszer és elektromos energia képessé teszi a gépet arra, hogy nagy felületeken, mint pl. repülőtereken, bevásárlóközpontokban és egyéb nagy méretű üzemekben dolgozzon.
Az elvégzendő munkát korszerű megoldások sora könnyíti meg: a kefék automatikus megemelése álló helyzetben és hátramenetben, automatikus sebességcsökkentés kanyarodáskor, automatikus fékezés a kezelő leszállásakor, a szennyvíz mennyiségének érzékelése, valamint a lehúzólapok egyszerű cseréje, mely nem igényel szerszámhasználatot. A fedélzeti kijelzőn folyamatosan nyomon követhetjük a ledolgozott munkaórák számát, továbbá automatikus műszaki hibajelzés figyelmeztet az esetelges meghibásodásokra. A magas motorteljesítménynek köszöhetően rámpákon is kiválóan közlekedik.

Runner20

Modell Runner20
Súrolási szélesség mm 960
Törlési szélesség mm 1170
Munkavégzési kapacitás m²/óra 6700
Kefe db / átmérő mm 2 / 485
Kefemotor Db / W 2 / 400
Szívómotor Db/W 2 / 500
Meghajtómotor Db / W 1 / 1000
Maximális sebesség km/h 7
Kapaszkodóképesség % 15-18
Akkumulátor V / Ah 24/420
Munkaidő egy töltéssel h 4
Vegy/Szennytartály liter 145/165
Méretek cm 1810x1015x1490
Önsúly (akkumulátorral) kg 700
Zajszint dB/(A) 62-68

Jellemző felhasználási területek

élelmiszeripar

italipar

logisztika

kiskereskedelem

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

Kérje ajánlatunkat!