Uncategorized

Új 1,5 t elektromos targonca akció! 299 EUR/hó- Érvényes: 2021.02.18-ig

Szerző: 2020-03-02 No Comments

Új 1,5 t elektromos targonca akció!

299 EUR/hó-tól

A belsőégésű targoncák népszerűsége hazánkban kiemelkedő, mégis egyre több vállalkozás dönt amellett, hogy elektromos targoncára váltja belsőégésű targoncáját.

Az elektromos targoncák előnye a belsőégésű társaival szemben, hogy az üzemi zajterhelés csökkenthető, illetve -köszönhetően a zéró káros anyag kibocsátásnak- a környezetünket is kevésbé terheljük. Továbbá minden vállalkozás számára kiemelkedően fontos szempont, hogy alacsonyabb karbantartási költségekkel számolhat ha elektromos berendezéseket használ a termelésben.

Az elektromos targonca előnyeit és a Pagát szolgáltatásait egy kiemelkedő ajánlatban ötvöztük, amely egy alacsony bérleti díjjal járó tartós targoncabérlet fullszerviz konstrukció.

Ajánlatunk tárgya egy Yale magas minőségű, 1500 kg teherbírású, ERP15VT típusú, 48V teljesítményű, 3 támaszú, elektromos, homlokvillás targonca, amely biztosítja vállalata számára a napi szintű, biztonságos anyagmozgatást. A kiegészítő szolgáltatásokat a Pagát biztosítja Önnek. A targonca állandó karbantartása által biztos lehet benne, hogy a berendezés minden pillanatban üzembiztosan rendelkezésére fog állni. A pénzügyi konstrukció pedig egy egyszeri, magas beruházás helyett csupán a teljes mértékben leírható, havi bérleti díjat követeli meg a vevőtől.

Mindezt elérheti akár 299 EUR havi díjtól.

Részletes információkért és ajánlatért érdeklődjön!