Kiemelt Akció

Új gépek azonnal raktárról

Szerző: 2020-05-15 No Comments
targonca raktárról

Olyan raktáron lévő targoncákat és elektromos munkagépeket mutatunk be, amelyek az általános anyagmozgatási feladatoktól eltérőek, ugyanakkor sokoldalúak és kiválóan használhatóak akár a mindennapi munkavégzés során is. Az alábbiakban elektromos, benzin / gázos és dízel terepes targoncákat, moduláris targoncát, vontató gépeket és raklapszállítót is talál.

Terepes GreenLifter mezőgazdasági munkákhoz

1.5 tonna teherbírásával, magas hasmagasságával és széles, fúvott gumijaival az egyenetlen terepek királya lehet! Kiválóan alkalmas mezőgazdasági munkálatok elvégzéséhez. Minőségi alapanyagok, tartós, megbízható működés és gazdaságos üzemeltetés jellemzi a GreenLiftert. Raktári termékeinket akár ki is próbálhatja; kérjen emailen időpontot és tekintse meg akár holnap ezeket a kiváló, többfunkciós gépeket!
A terepes targoncák között valódi kuriózumnak számító gépek kifejezetten izgalmasnak számítanak a hazai piacon, hiszen az elektromos és benzin / gázos meghajtás egy valóban zöld munkatársunkká válhat.

Yale MP20X raktárról vásárlásra vagy bérlésre

Egy hatékony és gazdaságos modellt kínálunk, amely raktárról átvehető, legyen szó vásárlásról vagy 1-60 hónapos futamidejű bérlésről. Az MP20X modelljei közül választhat Aquamatic, Midac vagy Li-Ion akkumulátorok közül, egyes modellek pedig oldalcserés lehetőséget kínálnak. A Pagát által kínált akkumulátorok széles választéka minden intenzitású munkafolyamatnak megfelelnek, hiszen a Li-Ion akkumulátor segítségével a műszakok közötti töltés lehetőséget nyújt az akár 3 műszakos munkavégzésre, továbbá nincs szükség az akkumulátor vízzel való kiegyenlítésére. Az Aquamatic rendszerrel ellátott akkumulátorok kiegyenlítésének egyszerűsége, továbbá a Midac által garantált magas minőség szintén kiváló alternatívát jelenthetnek Partnereink számára.

AUSA C201 terepes targonca: a városi vagány

A 4 kerék meghajtásnak köszönhetően minden terepen könnyedén áthatol, legyen az mezőgazdasági terület, vagy építkezés. A hidrosztatikus meghajtás garantálja a maximális kényelmet és teljesítményt. Fékpedál érintése nélküli visszagurulás-gátló automatizmus biztosítja a visszagurulás védelemmel ellátott rámpákon való közlekedés során. Az EURO5 károsanyag-kibocsátási normáknak megfelelő targonca környezetkímélő megoldást jelent a vállalatok számára, miközben a teljesítményéből nem veszít.
 

Új Yale N széria 2.5 tonnás teherbírással

Az N széria legújabb technológiák és az évszázados tapasztalatnak köszönhetően olyan moduláris targoncává vált, melyben a lehető legjobban leegyszerűsített, ugyanakkor csúcsminőségű anyagokból készült alkatrészeket használják fel.

Az N széria egyesíti a Yale prémium minőségét a gazdaságos előállítási költségekkel: az N széria sztenderd kivitelezésű targoncái gyártási folyamataiban megegyeznek, azonban felszereltségükben és kapacitásban különbözőek. Raktárunkban jelenleg gázüzemű, Yanmar motorral szerelt, 2.5 tonna teherbírású Yale tekinthető meg, amely különösen jól bírja a gyakori elindítást és leállítást.

Zallys M4 és M6.5 elektromos vontatók

4 és 6.5 tonna terhek mozgatására kiválóan alkalmas elektromos vonógépek. Ergonomikus, zéró károsanyag-kibocsátású, kis fordulási sugarú vontató targoncák. Könnyen kezelhetőek és tölthetőek, ráadásul az olasz minőségnek köszönhetően rendkívül tartósak. Raktáron lévő gépeink nyomot nem hagyó, fehér gumival szereltek.
Felhasználásuk rendkívül széleskörű, emellett a vonócsapok a vontatmánynak megfelelően teljes mértékben személyre szabhatóak.
 
 

Bravi LUI MINI személyemelő

Ez a kompakt személyemelő elsősorban beltéri munkálatok során használható. A plató emelési magassága eléri a 2.9 méteres magasságot és akár 180 kg terhet is felemel. A Bravi egy olyan olasz gyártmányú személyemelő, amely immáron már az egész világon elérhető, tartós, hiszen elsőosztályú alapanyagokat és technológiákat használ, alkatrész utánpótlása pedig 100%-osan biztosított.
A személyemelőt elsősorban  építkezések során vetik be: akár a fedélzetről irányítva, liftekek keresztül hihetetlen hatékonysággal mozoghat és végezheti munkáját anélkül, hogy létrát vagy állványt használna.