Kiemelt Termékeink

Yale belsőégésű targoncák minden igényre – UX, MX és VX

Szerző: 2020-06-28 No Comments

Mit jelent a gyakorlatban a Yale UX, MX vagy VX megnevezések? Kinek-melyik típusú emelőgépet ajánljuk?

yale-vx-20-35-03

Yale VX – a prémium széria

Akadnak olyan üzemek, ahol a targoncák akár megállás nélkül üzemelnek napi 3 műszakban. A magas szintű futásteljesítményhez szükséges egy magas felszereltségű és nagy teljesítményű targonca, amely a targonca élettartamát és produktivitást növelő elektronikai rendszerekkel felszerelt. Ilyenek rendszer például a a Techtronix váltó által és olyan további opciós lehetőségek mint az AccuTouch minilever és joystick vezérlés, az emelő oszlop függőlegesbe állítása egy gombbal, vagy az állandóan futó diagnosztikai rendszer, amelyet kiegészíthetünk a Yale saját fejlesztésű flottamendzser rendszerével. Ilyen professzionális emelőgép a (Premium) Yale Veracitor, azaz a VX, mely személyre szabhatósága és hatékonysága miatt a Yale prémium kategóriás targonca modellje. 1,6 – 9 tonnás targoncái megbízhatóságban és hatékonyságban verhetetlenek, életre szóló befektetést jelentenek. A Veracitor sorozat legnépszerűbb tagja legkisebb 1,6t teherbírású gázüzemű GLP16VX és a 2,5 tonna teherbírású GLP25VX emlőgép. A Yale VX megbízható PSI és Yanmar motorkínálattal rendelhető.

Yale UX – economy kategória

Ezzel szemben egy kis- és középvállalkozások számára, ahol naponta csak pár órát üzemel egy targonca, nem feltétlen szükséges minden elektronikai kiegészítő beépítése; az alacsony éves futáshoz nem szükséges egy méregdrága gép, elég egy megbízható, könnyen szerelhető, egyszerűbb anyagmozgató eszköz is, mint egy Yale UX.

Az (Economy) Yale UX sorozata ( megbízható Yanmar és GCT motorkínálattal) megfelel az alapkövetelményeknek; gazdaságos beszerzésük és alacsony fenntartási költségeik miatt elérhetővé válnak azok számára is, akik nem tudnának megengedni maguknak egy Yale VX típusú prémium modellt. Az UX sorozat tagjai az új elektromos ERP15-35UX mellett az ellensúlyos GP20-35UX. Raktártechnikai megoldásként pedig az MS15UX, melyek pénztárcabarát megoldást jelentenek a felhasználóknak. Az UX sorozat legnépszerűbb tagja a 3,5t teherbírású  dízel GP35UX targonca és a gyalogkíséretű MS15UX akkumulátoros magasemelő.

Egy új targonca vásárlása nem csak ár kérdése – bár sok esetben akár harmad áron is megvásárolhatóak – hiszen számtalan szempontot kell figyelembe vennünk ahhoz, hogy a megfelelő gépet válasszuk, pl. szűk helyeken fontos szempont lehet a targonca fordulékonysága. A Yale UX sorozatának megjelenésével elérhetővé válik a Yale márka, annak alkatrész támogatottsága és minőségbiztosítása a kisebb vállalkozások számára is.

Yale MX – standard minőség

 

A Prémium minőségű VX sorozat és az Economy UX közti űrt tölti ki a közepes felhasználási szintre tervezett Yale MX sorozat. Az MX sorozat a VX mellett egy észak-írországi üzemben kerül összeszerelésre; a sorozat főbb szerkezeti egységei megegyeznek a prémium VX sorozatéval, a különbség csupán a kevesebb kiegészítő elektronika. A Yale MX Powershift váltójának köszönhetően többek között kedvező az üzemanyag-fogyasztás és zökkenőmentessé válik az irányváltás. Az MX megbízható Yanmar és MSI motorokkal felszereltek.

Az MX hű társa lehet bármely vállalkozásnak, melyek hosszú távra terveznek egy anyagmozgató eszközzel, de fenntartják igényeiket az alacsony karbantartási költségekre.

Kérje ajánlatunkat!