Kiemelt Technológia

Yale konferencián jártunk

Szerző: 2022-11-03 No Comments

Az új technológiák fejlődésével és a tapasztalatok megszerzésével a legjobb szakembereknek is szüksége van időről-időre résztvenni egy szakmai konferencián. Ezúttal Pozsonyban jártunk, ahol nem csak elméleti, hanem gyakorlati tudásra is szert tettünk, hiszen kipróbálhattuk a Yale legújabb és legfelszereltebb modelljeit is.

Együtt a csapat!

A régióban dolgozó Yale dealer hálózattal mindig izgalmas a találkozás. Az ilyen és hasonló eseményeken a lokális kihívások megvitatása mellett válaszokat kaphatunk kérdéseinkre, amelyek globálisan mindannyiunkat érintenek.

Az N széria: valóban döbbenetes élmény volt!

Bár már a Pagáthoz is befutott a legújabb Yale N széria 2, 2.5, 3 és 3.5 tonna teherbírású targonca, a Yale most megmutatta nekünk, milyen egy maximálisan felszerelt targonca.
Mivel a Yale N egy moduláris targonca, ezért a targonca alapfelszereltsége mellett (ami alapvetően is egy jól felszereltségű targoncát jelent) számos extra kényelmi funkcióval szerelhető fel. Most többek között egy olyan targoncát próbálhattunk ki, amelyben gyerekjáték egy napi műszak eltöltése és a pontos munka elvégzése.

Mit jelent a munkáltatónak az extra felszereltség?

Két szempontrendszer szerint közelíthetjük meg a kérdést: az egyik a munkavédelem, a másik pedig a hatékonyság növelése. A Yale targoncái maximálisan megfelelnek a munkavédelmi előírásoknak, így nem kell soha aggódnunk, hogy a targonca hiányosságaiból fakadóan baleset vagy sérülés történhet. Azonban a munkavédelem fokozható, olyan funkciókkal, mint plusz munkalámpák, kilátást segítő eszközök, vagy preciziós vezérlőműszerek megléte.