Kiemelt Technológia Termékeink

Yale megoldások a hulladék feldolgozásban

Szerző: 2023-04-18 No Comments
feldolgozóipar targonca

Kihívásokkal teli munkakörnyezet

A hulladék újrahasznosítási terület egy kihívásokkal teli munkakörnyezet, amely állandó követelményeket támaszt a targoncákkal szemben. Emiatt a felhasználóknak olyan gépekre van szüksége, amelyek a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot kínálják.

A hulladék kezelési szektorban szerzett hosszú éves tapasztalatainak köszönhetően, a Yale kifejlesztett egy hulladékipari felszereltséget, amelyet a felhasználók elérhetnek a Yale N és a Yale egyéb modelljein. 

A Yale hulladék iparra fejlesztett extra felszereltsége magába foglalja a targonca ellenállóságát a különféle adapterek fokozott használatára, valamint a por és szennyeződések aktív és passzív visszaszorítására.

Technológiai újítások a hulladékiparban

A hulladék feldolgozó ipari környezetben a targoncáknak kiélezett üzemben kell helytállniuk. A fokozott hidraulika motor használat, a nagy meleg, a szennyeződött motor hűtő könnyen túlmelegedéshez vezethet.  Az extrém működési alkalmazásokhoz a Yale kifejlesztette az iparág vezető „Cool Truck” csomagját. A hulladékiparban előforduló nehezített környezet leküzdésére szolgáló funkciókkal teli Cool Truck felszereltség része többek között a megerősített öntisztító irányváltó funkcióval ellátott hidraulikus hűtő ventilátor, a burkolt alváz – amely minimalizálja a papírtörmelék bekerülését a motortérbe – a vezérelhető hidraulika nyomás és lengéscsillapító, a tővédelemmel ellátott kipufogó leömlők, továbbá opcionálisan még kiegészítő hidraulika olaj hűtő is rendelhető. A felszereltség elérhető mind dízel és gázüzemű targonca esetében.

A nagy terhelésnek és több folyamatos műszaknak kitett megbízhatóság, valamint a beltéri és kültéri környezetben, különböző típusú talajon való használat alapján a Cool package felszereltség ajánlott.

hulladékkezelés

A Cool Truck Package felkészítés tartalma

A szolgáltatón is múlik

A megbízható és zökkenőmentes munkavégzés alapja a minden szempontnak megfelelően kiválasztott targonca, ugyanakkor karbantartás nélkül a legjobb targonca sem üzemel örökké.

A Pagát csapata évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hulladék feldolgozó targoncák üzemeltetésében és karbantartásában.  A feladatainkat az extrém körülmények ellenére is magabiztosan el tudjuk látni a bérleti konstrukciót választó ügyfeleink esetében is.

A Pagát Gold Zrt. tapasztalatainak segítségével maximalizálhatja a hulladék kezelésben dolgozó targoncák hatékonyságát – ezáltal alacsony karbantartási és alkatrész költséggel kell számolnia -, így targoncája folyamatosan, leállás és felesleges meghibásodás nélkül dolgozhat.