Kiemelt Akció

Yale MP20X: a sokszínű egyéniség

Szerző: 2022-03-29 No Comments
elektromos raklapszállító

Yale MP20X raktárról vásárlásra vagy bérlésre

Egy hatékony és gazdaságos modellt kínálunk, amely raktárról átvehető, legyen szó vásárlásról vagy 1-60 hónapos futamidejű bérlésről. Az MP20X modelljei közül választhat Aquamatic, Midac vagy Li-Ion akkumulátorok közül, egyes modellek pedig oldalcserés lehetőséget kínálnak. A Pagát által kínált akkumulátorok széles választéka minden intenzitású munkafolyamatnak megfelelnek, hiszen a Li-Ion akkumulátor segítségével a műszakok közötti töltés lehetőséget nyújt az akár 3 műszakos munkavégzésre, továbbá nincs szükség az akkumulátor vízzel való kiegyenlítésére. Az Aquamatic rendszerrel ellátott akkumulátorok kiegyenlítésének egyszerűsége, továbbá a Midac által garantált magas minőség szintén kiváló alternatívát jelenthetnek Partnereink számára.

3 különböző modellel érkezett hozzánk a Yale egyik legergonomikusabb modellje, az MP20-30X. Nem véletlenül szerepel kiemelt ajánlataink között: 3 különböző változata minden igényt kielégít. Mindhárom típus olyan kiváló felszereltséggel rendelkezik, mint testreszabható, programozható üzemmódok, szervo kormány, akár 6 km / órás végsebesség, visszagurulás-gátló, kúszómód, multifunkciós műszerfal, ergonomikus pillangókapcsoló és még sorolhatnánk. Lássuk, hogy az MPX milyen speciális kialakításokkal rendelhető a Pagát Gold Zrt.-nél!

Rugalmas megoldás: az oldalkaros MPX

Az MPX modellek közül a leginkább mozgékony és legváltozatosabb munkakörülmények közé való típus; a targonca platformja egy mozdulattal felhajtható és átvehető a gyalogos irányítás, amellyel a legszűkebb terekben is képesek leszünk a biztonságos manőverezésre. A kúszómód és a menetirány csökkentés szintén a biztonságos munkavégzést támogatja. Az akár 3 tonna teherbírásra is képes MP20-30X ezen típusa magas tehertartó ráccsal is felszerelhető.

Megerősített hátsó védelemmel

Mint az oldalkarral ellátott típus esetében, itt is használhatjuk a kúszómódot, azonban ennek a raklapszállító típusnak a paltformja nem felhajtható: a platform hátsó felében egy rendkívül masszív hátsó védőfal található, amely egyrészt megvédi a targonca kezelőjét az esetleges ütközésektől, másrészt kipárnázott belső felületének és a kapaszkodó kialakításnak köszönhetően kényelmes munkavégzést tesz lehetővé.

Megerősített oldalvédelemmel

A Yale MPX modelljei közül az oldalvédelemmel ellátott típus – csak úgy, mint a hátvédelemmel szerelt – szintén megfelel a védelmi és kényelmi szempontoknak is: az oldalt található masszív falak kiválóan működnek ütközés esetén és egyúttal a kezelő kényelmes munkavégzését is támogatják. Az oldalfalakon kialakított kapaszkodókat munka közben gyakran használják.