Technológia Kiemelt Pagátról

10-16 tonnás Yale targoncák integrált Li-ion akkumulátorral

Szerző: 2021-04-28 No Comments
14 tonnás Yale

Igénybevétel szerinti kapacitás

Az új kifejlesztett moduláris alváz biztosítja a belsőégésű és az elektromos üzemű targoncák gazdaságos előállítását és megbízhatóságát. Ezzel a lehetőséggel a targonca munkaórái, a töltési idő, illetve a rendelkezésre álló infrastruktúra függvényéből könnyen kiszámolható, hogy melyik típusú elektromos targoncára lesz szükségünk, így mindig az adott helyre megfelelő targonca kerül.

Ezzel az új Yale 10-16 tonnás elektromos targoncával legalább olyan teljesítményt érhetünk el, mint a hasonló kapacitású robbanómotoros targoncákkal.

A Yale már évtizedek óta foglalkozik nagy kapacitású targoncákkal és 100 éve az elektromos meghajtású emelőgépek gyártásával. A nemrégiben bemutatott nagy kapacitású akár 16t teherbírásra is képes teljesen elektromos üzemű, Li-ion akkumulátorral rendelkező targonca tükrözi a mindig is betöltött piacvezetői szerepet.

Alacsony igénybevételű targoncák

Közepes igénybevételű targoncák

Nagy igénybevételű targoncák

Yale 16t targonca
12 tonnás Yale
Yale liion
Yale li-ion
Li-ion előnyök

Li-ion akkumulátor

Kulcsképességek

A nagy teherbírású elektromos targoncák energiaigénye is nagy. A Yale egyedülálló fejlesztése szerint azonban ez a 350 V-os rendszer integrált Li-ion akkumulátorral szerelt, továbbá a folyadékkal hűtött elemekből áll. Ez a rendkívül hatékony rendszer a következő eredményeket nyújtja felhasználóinak:

Yale összehasonlítás
Yale 10 tonnás targonca

Választható kiegészítők