Használt targonca vásárlás

Intézze targoncacseréjét egyszerűen!

Használt targonca felvásárlás a Pagát Gold Zrt.-nél

Szeretne hatékony, fiatal targoncával dolgozni, esetleg lecserélné régi targoncáját? Szeretné egyszerűen lebonyolítani a targonca állomány cseréjét? Jó helyen jár! A Pagát Gold Zrt. használt targonca beszámítással, használt targoncák megvásárlásával is foglalkozik. Cégünk márkától függetlenül beszámítja targoncáját, legyen szó Yale, Jungheinrich, Still, Toyota, Nissan, Hyster vagy egyéb márkájú targoncáról.

használt targonca

Milyen típusú használt targoncát vásárolunk?

gázüzemű használt targonca

Targoncából bármi jöhet! Legyen az tolóoszlopos targonca, raklapszállító, terepes targonca, gyalogkíséretű, homlokvillás, platós, dízel, gáz- vagy elektromos üzemű. Számunkra a legfontosabb, hogy Partnereink hatékonyan végezhessék a mindennapi feladataikat! Vegye igénybe használt targonca beszámítási szolgáltatásunkat és fiatalítsa meg emelőgép-állományát, hogy leállás és probléma-mentesen teljenek a hétköznapok! Amennyiben igényli, használt targoncáját el is szállítjuk.

Beszámítjuk vagy megvásároljuk

Amennyiben elfogadja ajánlatunkat, levásárolhatja, beszámíttathatja  bármire, ami kínálatunkban megtalálható! Legyen szó akár fiatalabb, használt targoncáról, új targoncáról vagy akár targoncabérletről. Amennyiben arra van szüksége, válogasson különböző kiegészítőink közül, mint raklapemelő békák vagy targonca adapterek. Ha mégsem talál kedvére valót, targoncáját a szerződés kötést követően pénzügyileg rendezzük Ön felé és elszállíttatjuk.

Nem kell mást tennie, mint:

Beszámíthatja használt targoncáját bérlésre vagy vásárlásra is

papír Yale

Milyen előnyökkel jár egy új targonca bérlése?

feldolgozóipar targonca

Milyen előnyökkel jár egy új targonca vásárlása?

Ajánlatkérés