Rövid
és közép távú

targonca bérlet

Bérelhető targoncák és eszközök

1-3.5 tonna teherbírású targoncák

*16 EUR + Áfa/nap -tól

4-6.5 tonna teherbírású targoncák

*58 EUR + Áfa/nap -tól

7-16 tonna teherbírású targoncák

Kérjen ajánlatot!

Elektromos raktártechnika

*13 EUR + Áfa/nap -tól

Mobil targoncarámpa

*38 EUR + Áfa/nap -tól

Terepes targoncák

*84 EUR + Áfa/nap -tól

*Az árak a bérleti időszak hosszától változnak. Konkrét igényét kérjük, az ajánlatkérő formulán jelezze!

Akciós targoncabérlés

gyalogkíséretű targonca bérlés
elektromos targonca bérlés
gázüzemű targonca akció

Akciós targoncabérlési lehetőség a Pagátnál!

Az akció 2024.07.30. előtti szerződéskötés esetén, de a teljes futamidő végéig érvényes!

  • Gyalogkíséretű targoncák akciósan 10 Euro + Áfa / napi díjtól 
  • Elektromos targoncák akciósan 20 Euro + Áfa / napi díjtól 
  • Belsőégésű targoncák akciósan 13,5 Euro + Áfa / napi díjtól 
 
Az akció 2024.07.30. előtti szerződéskötés esetén, de a teljes futamidő végéig érvényes!
 
Részletek
Minimum 5 havi szerződés kötés esetén. 
További feltételekről és akcióban résztvevő modellekért kérjen ajánlatot! Az akció a készlet erejéig érvényes.
 
*Jelen díjak és feltételek tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. Minden esetben egyedileg elkészített ajánlatot készítünk Ügyfeleink számára, amely megrendelése esetén történhet szerződéskötés.

részletekkel és műszaki adatokkal kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot az oldal alján található űrlapon keresztül!

Széles kínálat

1 naptól 1 évig terjedő időszakra bérelne? Rövid távú targonca bérleti konstrukciónk Önnek szól!

Széles kínálatú, több, mint 300 darabos targonca bérflottánk áll készenlétben, hogy a legkülönbözőbb bérleti igényeket elégíthessük ki. 1.000 kg – 16.000 kg teherbírás között talál nálunk targoncákat elektromos, gázos és dízel kivitelben. Egyedi igények kiszolgálására olyan speciális eszközök is szerepelnek flottánkban, mint az összkerékhajtású, homlokvillás AUSA terepjáró targonca, de akár tolóoszlopos, vagy szűkített kivitelű gázos és dízel 7 -12 tonna teherbírású berendezések. Mindezek mellett bérelhető gyalogkíséretű elektromos raklapemelők is.

Szolgáltatásunkat az egész ország területén, bárhol igénybe veheti! Kérjen ajánlatot szakértő kollégáinktól, akik 12 órán belül válaszolnak megkeresésére.

targonca bérlet

A Pagát ezt garantálja bérlőinek:

Megbízhatóság

Bérflottánk egyedileg kialakított, általában fiatal gépekből áll, mely targoncák kifogástalan műszaki állapottal rendelkeznek. Valamennyi berendezés karbantartását minden egyes bérletet követően elvégezzük, hogy új bérlőjük kifogástalan állapotban használhassa tovább őket.

Költséghatékonyság

Csak addig bérelje, amíg használja. A tervezhető költségek minden vállalkozás alapkövét jelentik. Bérelt targoncákkal pénzügyileg rugalmas marad, ezért nem terheli költségvetését további beruházásokkal. A rövid távú bérlet kiváló megoldás projektmunkák, szállítmányok, szezonális munkák elvégzésére, berendezések alkalmi mozgatására.

Gyorsaság

A Pagát megbízhatóságáról és a határidők pontos betartásáról híres. Akár 24 – 48 órán belül telephelyére érhet a kívánt targonca.

Szakszerűség

Amennyiben nem biztos abban, hogy melyik gép lenne a leghatékonyabb az elvégzendő feladatra, szakértő kollégáink segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb targoncát.

Speciális igények figyelembevétele

Minden, ami targonca – Ez igaz a bértargonca parkra is. A legspeciálisabb igényeket is ki tudjuk elégíteni, ha anyagmozgatásról van szó. Egyedi feladatokhoz alkalmazkodva bértargoncáinkat igény szerint hosszú villával, villahosszabbítóval vagy egyéb kiegészítővel is bérbe veheti.

Szerviz idejére kedvezményes lehetőség

Amennyiben saját targoncáját nálunk szervizelteti, kedvezményesen bérelhet cseretargoncát a javítás idejére.

Szállítás és szerviz országszerte

Budapesti székhelyünkről Magyarország bármely pontjára kiszállítjuk a bérgépeket. Szerelőink országszerte nap mint nap munkába állnak, így a karbantartás és hibaelhárítás szintén rugalmasan és gyorsan zajlik.

Elégedett partnerek

Partnereink szívesen választanak bennünket újra és újra. Amennyiben kérdése, kérése lenne, kérjük, jelezze felénk, hiszen számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb!

Hogyan béreljek targoncát? Szempontok a targonca kiválasztásához:

A targoncabérléshez szükséges legfontosabb 8 kérdés

1. Milyen munkafolyamathoz van szükség a targoncára?
2. Milyen maximális súlya van a mozgatandó tehernek?
3. Milyen magasra kell emelni?
4. Milyen magassági és szélességi korlátok vannak, amik korlátozhatják a targonca mozgását? (targonca méretei, szabademelés)?
5. Milyen talajon fog mozogni a targonca (terepes kivitel, gumi abroncs fajtája)?
6. Milyen meghajtás szükséges (kültér, beltér, speciális követelmények)?
7. Milyen villa hosszra van szükség (mekkora az áru mérete)?
8. Van-e szükség adapterre?

6 ok, amiért érdemes targoncát bérelni

Megtervezheti költségeit

A targoncakereskedés a kezdetektől meghatározza a kívánt bérleti időszak költségeit. Ez azt jelenti, hogy a költségek kiszámíthatóak és nem várható semmilyen bújtatott költség a számlák kifizetésekor. Mivel a heti vagy havi költségek jól tervezhetőek, kiválaszthatja az igényeinek és az árkategóriájának megfelelő targoncát. Ügyeljen arra, hogy tisztában legyen a targonca bérleti szerződés részleteivel, hogy ne érje váratlan meglepetés.

A targonca szervizelése a bérbeadó feladata

A bértargoncák szervizelése a bérbeadó feladatköre, tehát a bérleti konstrukció a fenntartás költségeinek szempontjából jóval kedvezőbb, mint egy megvásárolt targoncánál. A rendszeres karbantartással a bérbeadó megelőzheti a jelentős leállásokat, illetve a targonca esetleges hosszabb leállása esetén a bérbeadó másik targoncát tud biztosítani a meghibásodott helyett, tehát a munka/termelés nem sérül a targonca leállása miatt.  

Rövid időn belül megoldható

A rövid távú bérlés egyik nagy előnye, hogy a megrendeléstől a kiszállításig általában rövid idő telik el, számos bértargoncánk néhány napon belül elérhető. Érdemes azonban minden targoncabérlés előtt hosszabb időt adni a kereskedő számára, hiszen a targoncák minden esetben átnézésre kerülnek egy bérlési időszak előtt, valamint az adminisztráció (szerződés, fizetés) pontos megismerése, elintézése mindkét fél számára fontos.

Széles választék áll rendelkezésre

A Pagát bérflottája széles palettával várja új és régi Partnereit a különböző feladatok megoldásához. Függetlenül attól, hogy milyen kihívás előtt áll, vagy mekkora büdzsével rendelkezik, általában találunk az Ön igényeinek megfelelő targoncát. A speciális feladatok ellátásához cégünk által forgalmazott adapterek is felszerelhetőek a kívánt gépekre.

Nincs szükség raktározásra és szervizelésre

A rövid távú bérlés nagyszerű eszköze annak, hogy kiegészítse targoncaflottáját forgalmas időszakok idején. Ahelyett, hogy egy megvásárolt targoncát a könnyebb időszakok idején leparkol a raktárában, inkább küldje vissza cégünkhöz és használja abban az esetben, amikor ismét szüksége lesz rá. Így csak azokban az időszakokban fizet – ráadásul kisebb összeget - a targoncáért, amikor az dolgozik.  

Kipróbálhat egy új targoncát

A megfelelő targonca beszerzése fontos lépés vállalkozása számára, erről nem dönthet megfelelő tapasztalatok nélkül. Ennek megkönnyítésére bérelhet néhány targoncát rövid időre, hogy kipróbálhassa őket, mielőtt döntést hozna. Ez a lépés ideális abban az esetben, amikor nem biztos abban, hogy milyen targoncára van szüksége, így ha néhány hétre bérel targoncát, akkor már kellően kitapasztalhatja a targoncatípus előnyeit és hátrányait.  

Ajánlatkérés