midac_logo

targonca akkumulátorok

és töltők

targonca akkumulátor

A Pagát a Midac targonca akkumulátorok hivatalos forgalmazója

A Midac tapasztalatainak köszönhetően ugyanabban a gyártóüzemben gyárt autóipari, helyhez kötött és Li-Ion akkumulátorokat. Kevesebb mint húsz év alatt Európa egyik vezető vállalatává vált, termékeit világszerte értékesítik. A Midac Európa vezető szerepet tölt be az ipari Motive Power akkumulátorok gyártásában. A Midac cégfilozófiáját a következőkre alapozza:

– az energiafelhasználás javítását célzó folyamatos technológiai innováció,

– szigorú ellenőrzésekkel, válogatott anyagok és alkatrészek felhasználásával elért termékminőség,

– szilárd csapatmunkával elért szervezeti hatékonyság, amely magas szintű szakértelemmel és gyártási rugalmassággal párosul,

– a környezetre gyakorolt ​​hatások csökkentése a folyamatos, a természetet tiszteletben tartó anyag-újrahasznosítás révén.

Szolgáltatásaink

A Pagát Gold a Midac targonca akkumulátorok és töltők magyarországi  képviselete, emellett vállalja targonca akkumulátorok regenerálását és javítását. Vállaljuk targonca akkumulátorok teljes vagy részleges regenerálását, akkumulátor felújítást, cellák áthidalók, csatlakozók cseréjét is. Foglalkozunk többek között targonca akkumulátor, munka akkumulátor, blokk akkumulátor, savas, zselés és Li-Ion akkuk, továbbá kiegészítők, töltők beszerzésével, cseréjével és javításával. Emellett tevékenységeink közé tartozik Aquas komplett vízutántöltő rendszerek, EUW, levegőkeringetéses rendszerek alkarészei, akkumulátor vezetékek és áthidalók, egyéb alkatrészek, kiegészítők,  DIN illetve British Standard akkumulátor cellák beszerezése, igény szerinti beépítése. Keressen bennünket abban az esetben is, ha komplett takarítógép, személyemelő, vontató, golfautó és munkagép akkumulátorok beszerzésére kerülne sor.

Amennyiben segítségre van szüksége az akkumulátor típusának meghatározása során, cégünk tanácsadói megkönnyítik a kiválasztási folyamatot!

MLM / MLMX

Az alacsony vízfogyasztásra tervezett MLM rendszer 3+ havonta egyszer csökkenti a karbantartási igényt; mindezt a speciális MLM akkumulátor-kialakítás és a nagy hatékonyságú MIDATRON HE töltő és az MB2 modul (MIDAC Battery Brain) által szabályozott töltési profil kombinációjának köszönheti. Miközben biztosítja a hosszú élettartamot (akár 1500 ciklusig, 80%-os DoD működés mellett), az energiafogyasztás optimalizálását a töltés során, továbbá az akkumulátor monitorozást / adatrögzítést, amely távoli WEB kezeléssel is elérhető.

MLM akkumulátor

Paraméterek

MLM

MLMX

MIDAC

MHE akkumulátor

MHE

Környezetbarát megoldás, hiszen az MHE rendszer akár 30%-kal csökkenti az energiafogyasztást és ennek következtében a CO2-kibocsátást is. Az MHE speciális akkumulátor-konstrukció: a nagy hatékonyságú MIDATRON HE töltő és az MB2 modul (MIDAC Battery Brain) ellenőrzött töltési profiljának tökéletes integrációja révén. Miközben biztosítja a meghosszabbított élettartamot (akár 1800 ciklusig és akkumulátor-felügyelettel / adatrögzítéssel, amely távoli WEB-kezelés lehetőségével is elérhető.

MHEfast

Az MHE rendszertechnológiára épülő gyorstöltős változatot kifejezetten két műszakos működésre tervezték, és akár 24 órás/5 napos használatra is méretezhető alkalmi töltéssel, hétvégi kiegyenlítéssel, miközben megőrzi a várható 1800 ciklus élettartamát és bevezeti a fokozott biztonsági jellemzők és megtakarítások a flottakezelési költségek tekintetében. Akkumulátorcsere-megoldásokkal kombinálva az MHEfast a kiegészítő minden igény kielégítésére.

Midac akkumulátorok

Paraméterek

MHE

MHEfast

targonca akkumulátor vásárlás

MDLblock - MBSblock

A technológiai fejlesztés egyik legnagyobb kihívása az innováció megteremtése: miközben a Midac mind a gyártási folyamatban, mind a termékben jelentős fejlesztéseket vezetett be, a minőség és a gazdaságos felhasználás megerősödött. Az új MDLblock verziók bevezetésével lefedik a legtöbb alkalmazást a British Standard és DIN-B 24 V-os akkumulátorokhoz tervezett raklapemelő targoncákon, 250 Ah/C5-ig.

FORCEblock

Az EW (Energy at Work) akkumulátorok hosszú és sikeres tapasztalatait követően az új FORCEblock termékcsaládot úgy alakították ki, hogy teljes és megbízható megoldást nyújtson minden LIGHT MOTIVE POWER alkalmazáshoz, mint például elektromos járművek, takarítógépek, kis raklapemelők, emelőkosár és felvonók, valamint kerekesszékek és golfkocsik.
A FORCEblock termékcsalád szellőztetett és tömített változatban is kapható lapos és csőlemezes kivitelben is, amelyek minden felsorolt alkalmazáshoz kompatibilisek.

eladó akkumulátor

Paraméterek

MDLblock / MBSblock

FORCEblock

Li-ion akkumulátorok

Li-Ion

A Li-ion termékcsalád a legkorszerűbb akkumulátortechnológiát képviseli, ahol az összes funkciót szorosan felügyeli és vezérli az MBM (Midac Battery Management), megvalósítva a maximális teljesítményt és a biztonságos üzemeltetést. Hatékony, 4000+ ciklust biztosít 80% DoD-n. A Li-Ion akkumulátorok karbantartásmentes működésük mellett egyszerűen kezelhetők, gyorsan tölthetők és hasonló hatékonysággal működnek, mint az ólomsavas akkumulátorok.

Paraméterek

Li-Ion

MIDAC töltés: Midatron

Midatron HE

Midatron HE és MTT töltők

A töltési megoldások közül a Midatron HE és a Midatron MTT  a legmagasabb minőséget képviselik. Teljes 100kHz magas frekvenciaváltás és 12 impulzusos egyenirányító technológia jellemzi. Funkcióik közül kiemelhetjük a felhasználóbarát felületet és a powerline kommunikációt.

Paraméterek

Midatron HE

Midatron MTT

Midatron HF és MTB töltők

Általános felhasználási igényekhez ajánlott a Midatron HF és a Midatron MTB, amelyek a Basic termékcsalád tagjai. Kiváló minőségű és hatékonyságú töltőberendezések, nagyfrekvenciás kapcsolási és teljesítménytranszformátor technológiával. Mindkét típus felhasználóbarát felületettel ellátott.

Midatron

Paraméterek

Midatron HF

Midatron MTB

Amennyiben a fentiektől eltérő akkumulátorra van szüksége, kérjük, mindenképpen keresse fel szakértő kollégánkat!

Kérje ajánlatunkat!

A pontos és gyors árajánlathoz kérjük, egészítse ki ajánlatkérését az alábbi információkkal:

  • jelenlegi akkumulátor cellák típusa, feszülsége (V), kapacitása (Ah),
  • az akkudoboz, akkuedény vagy cella mérete,
  • indító akkumulátorok esetén akkumulátor polaritása.

Amennyiben képet szeretne küldeni nekünk, várjuk az info@pagatgold.hu email címre!