Flottamenedzsment

Yale Vision Vezeték nélküli flottakezelő és nyilvántartó szoftver targoncákhoz

Emelje új szintre a targoncák üzemeltetését a Yale flottamenedzsment rendszerével

A Yale Vision rendszer segítségével növelheti targonca flottája hatékonyságát: Segítse a targoncakezelő teljesítményének növelését, csökkentse a szén-dioxid kibocsátását, csökkentse az anyagmozgatással járó költségeket!

A Yale Vision rendszer használatának köszönhetően az üzemeltető teljes mértékig nyugodt lehet a géppark állapotával kapcsolatban, hiszen folyamatosan nyomon követhető a targoncák műszaki állapota és teljesítménye.

Targoncaberuházás a maximális termelékenység jegyében

A targoncaflotta jelentős befektetés; függetlenül attól, hogy Ön a gépek tulajdonosa vagy bérli-e azokat. A berendezés nagy értéke és megőrzése miatt fokozott védelmet igényelnek: a gépeket minden esetben védeni kell a helytelen használattól és gondatlan működéstől! Cégünk olyan kényelmi megoldást kínál, amely az emberi erőforrások alacsony befektetésével jelentős terhek alól mentesít. A Yale Vision rendszere olyan funkciókkal segíti a kezelőt, mint az ütközés észlelése, az időszakos karbantartás és a beléptetés ellenőrzése. A cél egyértelmű: hatékony működés, a termelékenység növelése. Az ellenőrzőlista, amelyet használat előtt ki kell tölteni, megfelel a fokozott biztonsági követelményeknek.

 

yale-vision-fogaskerek

Ellenőrizze és optimalizálja a targonca üzemeltetéssel járó költségeket

A Yale Vision segít optimalizálni a teljes flotta költségeit. A 21. századi rendszer használatával pontos információkat kaphat a karbantartási és üzemeltetési költségekről, a munkaerő hatékonyságáról és a termelékenységről. A rendszerben targonca, flotta vagy akár üzemeltetési hely szerinti bontásban talál információkat, így pontos, naprakész adatokkal rendelkezhet. Ezekkel a részletes adatokkal teljes biztonsággal hozhat döntéseket, kihasználva flottájának maximális lehetőségeit.

Felügyelje a gépkezelő teljesítményét és biztonságát, optimalizálja a költségeket

Könnyebben megtervezheti a gyártást, ha tisztában van a költségekkel: a Yale Vision segítségével pontos információkat kaphat a karbantartási és üzemeltetési költségekről, a munkaerő hatékonyságáról és termelékenységéről, akár az egész flotta esetében is. A rendszerben információkat találhat külön az egyes targoncákról, a flottájáról vagy akár annak helyéről. Az ismeretek teljes tudatában vállalata hatékonyabban fog működni, az egyes munkaszakaszok, egységek és műszakok kiegyensúlyozottabban működnek majd együtt.

Online

flottakezelés

bárhol, bármikor

Kezelje a Yale Vision-t asztali számítógépről, laptopról, tabletről vagy okostelefonról és ellenőrízheti valamennyi, flottájában mozgó targonca adatait, tevékenységét. A távfelügyelő rendszer saját, biztonságos GSM vagy Wi-Fi csatornán keresztül kommunikál. Az sem jelent problémát, ha a géppark különböző márkájú és típusú targoncákból áll: lehetőség van bármely gyártmány esetében a rendszer felszerelésére és alkalmazására. Egy, az Ön igényeire szabható felületen követhető és nyerhető ki valamennyi adat és statisztika, világos és interaktív kimutatás a targonca és kezelője hatékonyságára és termelékenységére vonatkozóan. A rendszer három szintje (vezeték nélküli követés, online hozzáférés, online bizonylatok és kimutatások) átfogó képet nyújt Önnek. Rendszerünk rugalmas: amennyiben változtatásokra lenne szüksége a jövőben, egyszerűen beállíthatja Ön is a Yale Vision rendszerében.

1. Online nyomon követés

 • Távoli üzemóra számláló
 • Hibakód kijelzés
 • Ütközésérzékelő
 • Üzemeltetési költségek
 • Időszakos karbantartás követés és figyelmeztetés
 • GPS-alapú leállítás és ütközés helymeghatározás
 • Gyors üzenetek

2. + Kártyás indítás

 • Kártyás indítás (ISO, HID, Iclass, stb.)
 • Távoli üzemóra számláló
 • Hibakód kijelzés
 • Ütközésérzékelés és naplózás
 • Ütközés esetén opcionálisan tiltás
 • Mesterkulcs
 • Üzemeltetési költségek
 • Időszakos karbantartás követés és figyelmeztetés
 • GPS-alapú leállítás és ütközés meghatározás
 • GPS-alapú mozgáskövetés
 • Gyors üzenetek
 • Hozzáférés-vezérlés
 • Automatikus leállítás

3. + Csekklista

 • Kártyás indítás (ISO, HID, Iclass, stb.)
 • Távoli üzemóra számláló
 • Hibakód kijelzés
 • Ütközésérzékelés és naplózás
 • Ütközés esetén opcionálisan tiltás
 • Mesterkulcs
 • Üzemeltetési költségek
 • Időszakos karbantartás követés és figyelmeztetés
 • GPS-alapú leállítás és ütközés meghatározás
 • GPS-alapú mozgáskövetés
 • Gyors üzenetek
 • Hozzáférés-vezérlés
 • Automatikus leállítás
 • Ellenörzőlista

Táv üzemóra-számláló és a használatkövetés

A Yale Vision kimutatásokat készít Önnek, melyeket lebonthat targoncák, műszakok, vagy akár helyszínek alapján. A kimutatások üzemóra-számláló alapon keletkeznek, figyelembe véve a műszakok időtartamát. Eme kulcsfontosságú adatok birtokában lehetőség nyílik a különböző műszakokban történő munkavégzés eredményeinek összehasonlítására.

Hibakód kijelzés és követés CANbus alapon

Az esetleges meghibásodásokról szóló jelentést emailen keresztül kapja meg. A hiba súlyosságától függően a következő lehetőségek közül választhat: a hibakód tárolása a következő időszakos szervizig, a hibakód elküldése az üzemeltetőnek/tulajdonosnak a szerviz esedékességének jelzésével, vagy azonnali javítási igény küldése. A hibák elhárítását természetesen a Pagát Gold szerelői végzik.

Ütközésérzékelő

Ez a funkció azonnali jelentést küld a káresemények bekövetkezésekor; a rendszer e-mail-ben vagy SMS-ben értesítést küld Önnek az ütközések erejéről. Valamennyi hasonló jelentés tartalmazza a targonca adatait, az esemény pontos helyét és idejét, a technikai részleteket illetve a kezelőre vonatkozó adatokat. A rendszer érzékenysége állítható, a targoncát érhető minden lehetséges irányt érzékel. A balesetet követő 15-20 mp után a gép leáll, melynek újraindításához egy felülvizsgálat szükséges.

Azonnali visszajelzések, jelentések

Meghibásodás, káresemény kapcsán a rendszer azonnal üzenetet kapunk. Az egyénre szabott beállítások szerint kérhető jelentésekből hosszútávú statisztikát kapunk az üzemeltető munkaórái, a targonca futásideje, meghibásodások és a káresemények számát illetően.

Időszakos karbantartások ütemezése, követése

A karbantartások esedékessége távolról, elektronikus úton is nyomon követhetőek a Yale Vision rendszerén keresztül. Elkészítheti a tényleges üzemórán alapuló karbantartási ütemtervet. Valamennyi javítási és karbantartási előzmény részletei megtalálhatóak a rendszerben.

GPS-alapú mozgáskövetés

A Yale Vision GPS segítségével folyamatosan nyomon követhetővé teszi a targoncák mozgását és működését. Feljegyzi a gépek pontos lokációját (Google térkép) és jelentést küld a gépeket érintő behatásokról az időpontok megjelölésével.

Kártyás indítás

Jogosultsági körök chipes rendszerrel

A  szükséges beállításokat követően a rendszer megakadályozza, hogy illetéktelenek használják a targoncát. A jogosult felhasználók a Yale Vision beléptető rendszerén keresztül egy mozdulattal, könnyedén igazolják magukat. Amennyiben dolgozói jelenleg is kártyás beléptető rendszert használnak, a rendszer rugalmasságának köszönhetően a jogosultsági funkciók átültethetőek. Természetesen lehetőség nyílik a Yale Vision kártyáinak használatára is.

Automatikus leállítás

Egyénre szabható extra szolgáltatás, melynek időzítését Ön határozza meg. Amennyiben a rendszer úgy érzékeli, hogy a gépkezelő elhagyja a targoncát, akkor a gép automatikusan leáll, kikapcsol. Amennyiben vállalkozása elkötelezett valamilyen környezetvédelmi megfelelőségi rendszer felé, úgy az a program kiválóan segít majd abban, hogy az adott gép vagy gépcsoport a legkevésbé szennyező és még biztonságosabb módon működhessen.

Csekklista

Indulás előtti műszaki ellenőrzőlista

A gyakorlat megköveteli, hogy a gépeket rendszeresen, a műszakkezdés előtt ellenőrizzék. A Yale Vision programja alapján a gépkezelő minden nap egy előre beprogramozott ellenőrzőlista szerint kötelezően ellenőrzi a targonca műszaki alkalmasságát, így az esetleges meghibásodások idejében kiszűrhetőek. A listának köszönhetően az indítási eljárás automatikussá válik a kezelő számára, a munkagépek műszaki állapotát illetően naprakész információk állnak majd az Ön rendelkezésére; az ellenőrzések eredményeit online követheti.

Költségek optimalizálása,

termelékenység növelése

és a targoncák megóvása

A fentiek alapján magabiztosan kijelenthetjük, hogy a Yale Vision flottakezelő rendszere teljes körű segítséget nyújt Önnek a flottát érintő adatok közötti eligazodásban, ezáltal maximalizálja a géppark hatékony működését, vállalata termelékenységét fokozza. A Yale Vision rendszer a menedzsment egyik legtöbbet használt eszközévé válhat.
Ez az egyedülálló fejlesztés nem csak Yale gyártású targoncákon alkalmazható: valamennyi, más típusú emelőgép is összeköthető a rendszerrel, márkától és kortól függetlenül, ugyanolyan megbízhatósággal és eredményességgel, mintha kizárólag Yale flottát üzemeltetne.

A Yale Vision segít Önnek a flottaüzemeltetés optimalizálásában, a felesleges költségek csökkentésében, valamint a termelékenység és a teljesítmény növelésében.
A Yale 90 éves anyagmozgatási rutinnal, 10 éves flottamenedzsment tapasztalattal és egy közel 30 éves értékesítői hálózattal a birtokában bátran ajánlja valamennyi targoncaüzemeltetőnek ezt a távfelügyeleti rendszert, a költségek optimalizálása, a termelékenység növelése és a berendezés megóvása érdekében. Közös cél a hatékony- és biztonságos munkakörülmények megteremtése hónapról-hónapra, évről-évre.

Ajánlatkérés