raniero carrelli logo

Kompakt erőgépek

ipari és egyedi megoldások 25 tonnáig

raniero targonca

Speciális kivitelezésű nehézüzemű targoncák

Az 1967 óta működő olasz Raniero Carrelli hatékony emelőgépeket fejlesztett ki, amelyek speciális munkakörülmények között is helytállnak. A Raniero targoncákat sokszínűség, gazdaságos fenntartási költségek, stabilitás és kompakt méretek jellemzik. A targoncák oszlopai között kifejezetten jó kilátás nyílik, továbbá számíthatunk az olasz termékektől már megszokott kényelemre és komfortszintre. A Pagát vállalja az akár 25 tonna teherbírású elektromos, dízel vagy gázüzemű Raniero targoncák vizsgáztatását, szervizelését, vagy akár a megfelelő alkatrészek beszerzését is.

Elektromos targoncák

Teherbírás: 1600 – 25 000 kg

Praktikus, keskeny kivitel, zéró emisszió, hosszan tartó munkavégzés, elérhető Li-Ion akkumulátor minden típushoz.

A Raniero különleges targoncái közül az elektromos meghajtású modellek ugyan azt a hatékony munkavégzést tudják elérni, mint a dízel vagy gázüzemű társaik. A 25 tonnás elektromos targoncák egyedülállóak a világpiacon. A targoncák akkumulátorát a gépek hátuljában, ellensúlyként helyezik el, így még stabilabb emelőgépekkel dolgozhatunk.

RANIERO

elektromos raniero targonca

Dízel és gázüzemű targoncák

Teherbírás: 1000 – 25000 kg

Akár 25 tonna teherbírású, mégis rendkívüli stabilitású és maximális hatékonyságú Raniero targoncák.

A Raniero targoncák kialakításuknak köszönhetően keskeny kivitelűek így akár szűkebb terekben emelnek meg hihetetlen súlyokat. A Raniero gépeiről általánosságban elmondható, hogy biztonságos kialakításúak és olyan speciális területeken működnek, ahol távvezérlésű targoncákra van szükség vagy speciális adapterek használata ajánlott.

Élő kapcsolat az anyacéggel

Egyedi megoldások

Megbízható és hatékony

Maximális biztonság

Egyszerű karbantartás

Sokrétű feladatmegoldás

A Raniero Carrelli rövid története

1967
A cég alapítása

A RANIERO márkanevet a Baron testvérek, Aldo és Luigi alkották meg az első targonca megépítését követően

1970
Lendületes fejlesztések

A technológiai fejlődés nagy lendületet vett, amikor az 1970-es években megalkották a 35 tonna teherbírású homlokrakodós targoncáikat, amelyek között voltak 2 és 4 kerék meghajtású tereptargoncák is. 

1981
Lampocar SRL

1981-ben Aldo Baron megalapította a LAMPOCAR Srl-t, amely megszerezte a RANIERO márkanév jogait és tovább gyártotta a targoncákat. 

1982
Elektromos targoncák

1982-ben a 1,5-36 tonna teherbírású termál targoncák választéka kiegészült az RE (Raniero Electric) típusú elektromos targonca prototípusának a megalkotásával, amely rövid időn belül több változatban is elérhetó lett, 3,5 tonna teherbírásig. 

1989
6 tonnás elektromos gépek

1989-ben az NRE típus megszületésével kiegészült a 1,5 – 6 tonna teherbírású Raniero Electronic targoncák választéka. 

2001
Új telephelyen

A kilencvenes évek végén elkezdték építeni az új gyártelepet, ami a cég központjának költözéséhez vezetett 2001-ben. A gyártás és értékesítés most már egy 6000 négyzetméteres területre összpontosult, amiből 3000 négyzetméter fedett. 

2002
A megújulás éve

A 2002-es évben a folytonos technológiai megújulás jeleként megalkottak egy váltóáramú technológiával működő targonca prototípusát. Ezt eredetileg egymotorosra tervezték, de 2002-ben változtattak rajta és kétmotorossá alakították át, aminek eredményeként a teherbírása 6 tonnásra növekedett. 

2012
25 tonnás kompakt targonca

2012-ben 25 tonnás kompakt elektromos targonca készült, amely 800 mm teherközépponton emel - ezzel a világ legnagyobb elektromos targoncájává vált.

Kérje ajánlatunkat!