icem logo

Egyedi targoncák és vontatók

ipari megoldások az icem műhelyéből

icem ipari emelőgép

ICEM - Hatékonyság és rugalmasság minden területen

Sztenderd és egyedi targonca és vontató jármű széles palettájából választhat az olaszországi ICEM-től. A cég 1961 óta működik, amely egészen különleges, extrém logisztikai megoldásokat is kínál, továbbá partnereivel személyes kapcsolatban áll Európa és világszerte. Az ICEM 10 000 alkatrészt tart raktáron, amelyek a megrendeléstől számított 24 órán belül kiszállításra kerülnek.

Az ICEM mindig a felhasználó igényei mentén ajánlja megoldásait, így mindenki egyedi, saját adottságainak megfelelő, kompromisszummentes emelőgépeket és vontatókat kap.

ipari raklapszállító
4m villás targonca
ipari emelőgép
ipari vontató

Elektromos raklapszállító

Teherbírás: 1600 – 23 000 kg

Gyalogkíséretű, felállós és felülős, tolóoszlopos elektromos raklapszállítók, amelyek egyedi kivitelezésben is, ipari felhasználásra készülnek.

TP: 120 tonna teherbírású elektromos ipari raklapszállító, fellépő platóval és oldalvédelemmel.

TP60:  4.1 méter hosszú villával szerelt, 6 tonna teherbírású raklapszállító, amely akár több raklap vagy hosszúáru szállításra is alkalmas.

GT: 2000-8000 kg teherbírású felülős elektromos raklapszállító, melyet oldalról irányít a kezelő. Ergonomikus kezelőfelülettel, regeneratív fékkel ellátott, minimális fenntartási igényű raklapszállító.

Még több sztenderd és egyedi ICEM elektromos raklapszállító a Pagáttól!

ICEM

Elektromos gyalogkíséretű targonca

Teherbírás: 1000 – 15000 kg

Csupa speciális elektromos targonca, amely nagyteherbírású, vagy különleges adapterrel ellátott.

TE14/200: 1400 kg teherbírással és 2 méteres emelési magassággal kategóriájában egyedülálló integrált tekercsfogóval szerelt.

TE14/316: 1100 kg teherbírású, 3.16 méteres emelési magassággal. Fehérárufogó adapterrel szerelt elektromos gyalogos targonca.

TEC20/175: 1200 kg teherbírású, 1.75 méteres emelési magassággal, bálafogó és fordító adapterrel szerelt.

TE14/320: 1400 kg teherbírású, 3.2 méteres emelési magassággal, integrált ládafogóvaé és borítóval.

Még több sztenderd és egyedi ICEM elektromos gyalogkíséretű targonca a Pagáttól!

Elektromos magasemelő targonca

Teherbírás: 1000 – 23000 kg

Felállós, beülős magasemelők, választható bukókerettel, oldalvédelemmel és rengeteg opcionális lehetőséggel. Olyan egyedi megoldásokkal is találkozhatunk, mint négyutas, tolóoszlopos, vagy platformos emelőszerkezetek, amelyek kifejezetten ipari felhasználásra készültek.

GTE: 1400-2000 kg teherbírással és 6.6 méteres emelési magassággal kategóriájában egyedülálló. A bukókerettel ellátott, iniciál emelésű magasemelő, amely multifunkciós kijelzővel ellátott, a legszűkebb sarkokban is kiválóan manőverezhető.

TE40/250: 4000 kg teherbírású, 2.5 méteres emelési magassággal Nagy teherbírású gyalogos targonca, oldalt cserélhető akkumulátorral.

CROSS: 1600-2000 kg teherbírású, 6 méteres emelési magassággal 4 utas gyalogkíséretű elektromos magasemelő targonca. Kiváló megoldás magasan raktározott hosszúáru egyszerű szállítására.

Még több sztenderd és egyedi ICEM elektromos magasemelő a Pagáttól!

Gyalogvezérlésű ellensúlyos magasemelő

Teherbírás: 500 – 3500 kg

Elsősorban speciális megoldásokhoz ajánlott emelőgépek.

CTS 12-35: 1200-3500 kg teherbírású, 4660 mm, oldalmozgatóval szerelt magasemelő egyesíti a raklapemelők egyszerűségét és az ellensúlyos targoncák multifunkcionalitását. Az ipari felhasználású, oldalmozgatóval szerelt elektromos emelőgép opcionálisan akár -25 fokon is kiválóan működik.

Egyedi adapterekkel szerelt típusok: olyan megoldásokkal találkozhatunk, mint villahosszabbító, hordófordító, darukarral szerelt, vasúti kerék fogó adapterrel szerelt, stb.

Még több sztenderd és egyedi ICEM gyalogvezérlésű ellensúlyos magasemelő a Pagáttól!

Komissiózó gép

Teherbírás: 200 – 5400 kg

Kézi vagy beállós ipari komissiózó gépek széles skálája elérhető. Lehet szó ollós emelésű szerelőasztalról vagy rakodóplatformos komissiózóról, az ICEM minden iparág számára talál megoldást.

GLP /GLPE: egyedi megoldású komissiózók, amelyek 1.5 méter magasságba emelik a rakodni kívánt termékeket, így megkönnyítve az elhelyezésüket az alsó polcokon.

STP: platformos komissiózógép 800 vagy 1500kg súly 4700 mm magasba emelésére kiválóan használható. Olyan termékek, mint gipszkarton, hungarocell, vagy kerítéstáblák vízszintes tárolására és szállítására alkalmas.

Még több sztenderd és egyedi ICEM komissiózó gép a Pagáttól!

Vontatótargonca

Teherbírás: 1500 – 10000 kg

Felülős, felállós vagy kézi irányítású ipari vonógépek sztenderd kivitelezésben is akár 10 tonna teherbírással. A vontatók különböző sztenderd és egyedi csapokkal szereltek lehetnek, sőt, akár rozsdamentes vagy tűzihorganyzott kivitelezésűek is.

CR: a fúvott, tömör vagy akár fehér gumival szerelt négykerekű vontató jármű akár 6 tonna kerekes vontatmány szállítására is alkalmas. A vontató járművet platóval szerelve is megrendelheti.

TPT: ez a kézi vezérlésű elektromos vontató akár 10 tonna kerekes teher elszállítására is képes. Az elektromos csapnak köszönhetően még praktikusabb és gyorsabb a rakomány csatlakoztatása.

Még több sztenderd és egyedi ICEM vontatótargonca a Pagáttól!

Rozsdamentes, mérleges eszköz

Teherbírás: 1500 – 23000 kg

Felülős, felállós vagy kézi irányítású emelőgépek és vontató járművek tűzihorganyzott, rozsdamentes vagy mérleggel szerelt kivitelben is elérhetőek.

Az ICEM teljesen személyre szabott megoldásokat kínál Partnerei számára. Amennyiben élelmiszer vagy vegyi üzembe keres emelőeszközöket, keresse bizalommal szakértő kollégánkat! A helyi adottságoknak és igényeknek megfelelően testre szabott ajánlatot kap tőlünk.

Még több sztenderd és egyedi ICEM termék a Pagáttól!

Az ICEM termékei minden esetben egyénre szabhatóak. Amennyiben a fentiektől eltérő targoncára van szüksége, kérjük, mindenképpen keresse fel szakértő kollégánkat!

Kérje ajánlatunkat!