Leonardo HD

Kompakt személyemelő

Leonadro HD – Heavy-Duty önjáró elektromos személyemelő

A Leonardo Heavy-Duty (HD) a Leonardo platformok második generációja. Az új acél alváznak és motorháznak köszönhetően erősebb és masszívabb, mint nagytestvérei. Beépített villazsebbel áll rendelkezésre, amely megkönnyíti a személyemelő targoncával való mozgatását használaton kívül. Úgy tervezték, hogy kivételesen jól lehessen vele manőverezni, akár nehéz munkakörülmények között is. A Leonardo HD könnyedén túljut az olyan akadályokon, mint a törmelék, törött csempék, lejtős felület, hosszabbító kábelek, parkolóknál lévő fekvőrendőrök, gödrök vagy rámpák.

Biztonság

A Bravi személyemelő segít abban, hogy ne kelljen létrákat vagy alvázkereszt-hosszabbításokat használnunk. Biztonságos és rendkívül költséghatékony megoldást kínál, ami nagy mértékben csökkenti az egy projektre fordított munkaidőt, növelve a termelékenységet és a profitot.
A berendezéssel akkor is lehet haladni, ha teljes magasságában kitolt állapotban (4,9 méter munkamagasság), teljes terhelés mellett (180 kg), automatikusan csökkentett sebességgel üzemel. A Bravi személyemelők segítségével kiküszöbölhetjük annak szükségességét, hogy a kezelőnek fel és le kelljen szállnia a platformról vagy az állványzatról, hogy megfelelő pozícióba tolja vagy áthelyezze azt. Megszünteti az ilyen és ehhez hasonló műveletek során fellépő sérülésveszélyt és gyorsítja a munkafolyamatokat. Beépített dőlésérzékelő, villogó, hangos riasztó és aktív gödörkikerülő rendszer biztosítja a kezelő biztonságát.

Hatékonyság és mozgékonyság

A Leonardo HD kosaras személyemelővel könnyen áthajthatunk ajtónyílásokon anélkül, hogy a kezelőnek le kellene szállni a platformról, illetve kényelmesen behajthatunk akár szűk helyekre is. Ezzel a remek szerkezettel kiválthatja a bizonytalan állványzatot vagy létrát. A Bravi forradalmian új, kompakt személyemelője könnyen manőverezhető és köszönhetően 510 kg-os súlyának, a felvonók többségébe behajtva, rövid idő alatt, könnyedén elérjük akár a toronyépületek legfelső szintjét is.

Tartósság

A Leonardo HD több, mint 20 év folyamatos technológiai fejlesztésének eredményeként jött léte; egy egyszerű, masszív és költséghatékony eszköz, amely forradalmasítja a magaslati munkafolyamatokat. Az alumínium borítással ellátott karbantartásmentes emelőoszlop, a csúcsminőségű alkatrészek gondos kiválasztása és a rendkívül egyszerű, de mégis hatékony kivitelezés miatt ez a személyemelő típus rendkívül megbízható társ lehet a mindennapokban. Az egyetlen feladat, amit a felhasználónak teljesítenie kell: a vízszint ellenőrzése az akkumulátorokban. Mozgékony, masszív és könnyen szállítható.

Leonardo HD

Tulajdonságok

Kiemelt opciós lehetőségek

Modell Névleges teherbírás Emelési magasság Munka magasság Üzemmód
Leonardo HD 180 kg 2900 mm 4900 mm elektromos
Leonardo HD kültéri kivitel 180 kg 2900 mm 4900 mm elektromos


Jellemző felhasználási területek

élelmiszeripar

építőipar

logisztika

kiskereskedelem

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

Kérje ajánlatunkat!