omg logo

Speciális targoncák

és komissiózó gépek olaszországból

széles terpeszes gyalogos
omg logo

OMG targoncák a Pagát Gold kínálatában

A teljesen egyedi igényekre szabható OMG speciális targoncákat ömlesztett vagy raklapos áru, illetve hosszú szálanyag szállítására használják. A kínálatban szereplő multidirekcionális targonca, tolóoszlopos targonca és komissiógép, vagy négyutas oldalemelő targonca mellett további egyedi tervezésű targoncák és komissiózó gépek rendelhetőek az OMG-től.  

AZ OMG immáron 50 éve gyárt targoncákat. Jelenleg 77 országban érhetőek el termékeik, melyek 4 különböző gyárban készülnek Olaszországban.

nehézüzemű gyalogos targonca
széles terpeszes gyalogos
ellensúlyos gyalogkíséretű targonca
négyutas targonca

Elektromos villás szállító 12 tonnáig

Teherbírás: 1600 – 12 000 kg

Gyalogkíséretű elektromos raklapszállítók, amelyek egyedi kivitelezésben is, nagyüzemi felhasználásra készülnek.

A 330 BE kétmotoros elektromos raklapemelő ideális egyenetlen és csúszós padlókon való használatra is. Kétkerék-meghajtású rendszerrel van felszerelve, amely egy szervo-rásegítésű kormányrúdhoz kapcsolódik, amely a targonca számára szükséges erőt kezeli az esetleges ütések leküzdéséhez, így biztosítva az optimális vezetési kényelmet.

  • ikermotor,
  • szervo-rásegített, kormányzás,
  • erőteljes és megbízható egyenáramú vontatómotorokkal szerelt, amelyek a legmagasabb igényű teljesítményigényeket is kielégítik.
nehézüzemű gyalogos targonca

OMG

széles terpeszes gyalogos

Elektromos széles terpeszes targonca

Teherbírás: 1000 – 5000 kg

Ezt a gyalogkíséretű OMG széles terpeszes targoncát különféle adapterrel lehet felszerelni, mint villapozícionáló, tekercsfogó vagy akár szőnyegtüske.

OMG 730 BLK: az 5 tonna teherbírású AC motorral szerelt magasemelésű targonca 160-5360 mm magasságba emeli a terheket.

Elektromos tekercsmozgató targonca

Teherbírás: 2000 – 20000 kg

Nagyméretű tekercsek, ipari orsók szállítására, mozgatására használják. Kivitelezése nem csak ergonomikus, de a felhasznált anyagoknak köszönhetően rendkívül strapabíró.

Neos II45: orsók és tekercsek mozgatására alkalmas egyedi kivitelezésű targonca, amely akár 20 tonna teherbírású is lehet.

tekercsmozgató
ellensúlyos gyalogkíséretű targonca

Elektromos ellensúlyos gyalogkíséretű targonca

Teherbírás: 1600 – 2500 kg

Gyalogkíséretű ellensúlyos targonca, akár speciális kivitelezésben is, mint automatizált működés, 3 irányú kivitel, vagy különböző adapterek használata.

Az 715 FS AC motorral szerelt ellensúlyos elektromos targonca, amely oszlopdöntéssel is rendelkezik. A villák keresztirányú rakományfelvételre is alkalmasak. Könnyen manőverezhető és sokoldalú targonca, amelyet számos kezelő használhat különböző alkalmazásokhoz.

Négyutas oldalemelő targonca

Teherbírás: 1500 – 4000 kg

 Ideálisan működhetnek raklapos állványokkal vagy konzolos polcokkal szerelt raktárakban is.

Az OMG FIORA négyutas targoncák raklapos áru és hosszúszál-anyagok szállítására és rakodására szolgálnak. A masszív alapanyagok használata, a precíziós megmunkálás és a részletekre való odafigyelés teszi az OMG FIORA oldalrakodókat sokoldalúvá, biztonságossá és mozgékonnyá, így még a legnehezebb munkakörülmények között is helytállnak.

  • Nyitott Can-Bus elektromos rendszer
  • Háromfázisú váltóáramú villanymotor
  • Minden kerék 90°-ban fordul
  • Elektronikus regeneratív fékrendszer
  • Kategóriájában kiemelkedően szűk munkafolyósó igény
  • Számos kiegészítő áll rendelkezésre az egyedi igények kiszolgálására
négyutas targonca
multi direkcionális targonca

Multidirekcionális targoncák

Teherbírás: 2000 – 3000 kg

Az OMG|FIORA multidirekcionális targoncák raklapos és hosszúszál-anyagok szállítására és rakodására szolgálnak. Ideálisan működhetnek raklapos állványokkal vagy konzolos polcokkal szerelt raktárakban is.

Ergonómia és sokoldalúság, gyors munkavégzés és szűk helyeken való könnyű mozgás jellemzi. A többirányú hajtás 12 különböző kormányzási programot kínál. A kezelő kiválaszthatja a legmegfelelőbb és legbiztonságosabb programot a szállított rakománytól és a munkakörnyezettől függően. Az egyes kerekek helyzete elektronikusan szabályozott, így a targonca gyorsan irányt tud változtatni. Az első útról oldalra hajtva, átlós irányból a 360°-os kör felé.

Még több sztenderd és egyedi OMG targonca és komissiózó gép a Pagáttól!

Az OMG termékei minden esetben egyénre szabhatóak. Amennyiben a fentiektől eltérő targoncára van szüksége, kérjük, mindenképpen keresse fel szakértő kollégánkat!

Kérje ajánlatunkat!