Márkafüggetlen targoncaszerviz

30 éves tapasztalat

Cégünk az ország legnagyobb márkafüggetlen targonca szakszervize. 1991 óta foglalkozunk targoncák és emelőgépek karbantartásával, javításával; mindezt tesszük a legkiválóbb szakemberekkel és eszközökkel. Immáron 30 éve arra képezzük szerelőinket, hogy bármilyen típusú és évjáratú targoncával kapcsolatos javítási igényt maradéktalanul ki tudjanak elégíteni.

26 szerelőnk 20 szervizautóval dolgozik országszerte: vállalunk sürgős kiszállást, kihelyezett szervizelést és amennyiben szükséges, a lehető legrövidebb időn belül szakszervizünkbe szállíttatjuk a mozgásképtelen targoncáját. A Pagát javítóműhelye több mint 500 nm alapterületű, műszaki felszereltsége pedig kiváló. A munkagépek szállítása során pontos és megbízható szállítócégekkel dolgozunk.

Targoncaszerviz

Modern eszközök

Szakembereink felkészültsége mellett műhelyünk és szerelőautóink felszereltsége is kiváló; a pontos hibafeltárás érdekében márkafüggetlen targoncaszervizünk a legtöbb típusú targonca diagnosztikai eszközével rendelkezik.

2017-ben vezettük be az elektronikus munkalapok használatát, így szerviz-technikus kollégáink tablet segítségével képesek a munkalapok kiállítására, partnereink pedig kényelmesen, elektronikus aláírással vehetik át az elkészült targoncákat. Ennek köszönhetően gördülékeny, átlátható és visszakövethető szolgáltatást nyújtunk partnereink számára.

Minőségi és környezetbarát

A Pagát Gold Zrt. ISO 9001 minőségirányítási és ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszerben végzi szerviztevékenységét: a tanúsítványok megszerzésével vállaltuk, hogy munkafolyamataink minden szempontból optimálisak és szabályosak, továbbá komolyan vesszük környezetünk megóvását, betartjuk a megfelelő környezetvédelmi előírásokat és évről-évre igyekszünk újabb lépéseket bevezetni környezetünk megóvása érdekében.

24 órán belül

Minden munkanapon beérkezett hibabejelentésre 24 órán belül reagálunk; az ajánlat elfogadása esetén a lehető legkorábban kezdjük meg a meghibásodott targonca javítását. Versenyképes áron vállalunk targonca- és egyéb emelőgép-alkatrész beszerzését is. A közel 30 év tapasztalat hozzásegített minket ahhoz a rutinhoz, hogy pontosan tudjuk, mely alkatrészekből érdemes komolyabb készletet tartani, hogy a lehető legnagyobb eséllyel azonnal, raktárról tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Olyan beszállítókkal dolgozunk együtt, akik akár 24 óra leforgása alatt rendelkezésünkre tudják bocsátani az általános alkatrészeket, de a ritkább, speciális targonca alkatrészek esetében is gyors, pár napos határidőn belül szállítunk. Szerződött partnereink számára targonca javítást hétvégi kiszállással is vállalunk.

Márkafüggetlen

Szerviztechnikusaink folyamatos szakmai továbbképzés mellett a legnagyobb profizmussal és gyors alkatrészrész-támogatás mellett javítanak Jungheinrich, Still, Linde, Hyster, Toyota, Yale, Utilev, Komatsu, Nissan, Hyster, Daewoo, Doosan, Mitsubishi, Cat, Clark, Crown, Cesab, TCM, Heli, Baoli, Combilift targoncákat.

Cseretargonca

Idősebb targoncák esetében sajnos előfordulhatnak komolyabb meghibásodások is, amelyek az emelőgépek hosszabb kiesését is eredményezhetik, ami a napi termelés fennakadásához vezethet. Szervizszolgáltatásunk mellett kedvezményes díjazással cseretargoncát tudunk biztosítani.

Szakértelem

A Pagát 1991 -es alapítása óta foglalkozik targonca szereléssel, több specialistánk a kezdetek óta a cég csapatát erősíti. A szaktudás és tapasztalat kollégáról-kollégára száll. Mivel nem csupán az aktuálisan általános gyártói trendeket követjük, minden márkához kapcsolódó egyedi megoldást is figyelembe kell vennünk. Minden szerelőnk alapvető műszaki tudása mellet a márkaspecifikus tudás is beépül, hiszen minden márka rendelkezik azokkal a sajátosságokkal, amikre külön oda kell figyelni; szerelőinket ennek megfelelően képezzük, oktatjuk.

Karbantartás

Ha nem akar szervizzel foglalkozni

Szívesen átvállaljuk ezt a terhet a válláról. Rendszeres karbantartással a drága és hirtelen meghibásodások nagy része megelőzhető. A targoncák rendszeres karbantartása tervezhető, kiszámítható, így nem okoz fennakadást a termelés során. Hosszabb távon kifizetődő, nem beszélve a targonca élettartamának és maradványértékének megőrzéséről. Több mint 120 cég, közel 400 targoncáját időszakos karbantartási szerződés keretein belül karbantartjuk, így az esetleges kezdeti meghibásodás idejében orvosolható, jelentős költségkieséstől és fejfájástól kímélve meg ügyfeleinket.

Tartós bérlet

Tartós bérlet teljes körű szerviz szolgáltatás

Targonca vásárlás helyett választhatja tartós bérleti konstrukciónkat is: az Ön igényei szerint biztosítjuk az új targoncákat, továbbá garantáljuk azok zökkenőmentes futását.

Ajánlatkérés