Bérlés Termékeink

Új Yale targoncák érkeztek a Pagáthoz

Szerző: 2021-04-20 No Comments

Minden felhasználónknak, legyen az vásárló, vagy targoncabérlő, a tökéletes megoldást kínáljuk: szerencsére olyan lehetőségeink vannak, hogy körbevehetjük magunkat a számunkra legtökéletesebb munkaeszközökkel.

Új Yale targoncák érkeztek a Pagáthoz! A Veracitor partnerünk állományát gazdagítja, az 5.5 tonnás elektromos VM pedig bérelhető cégünknél: 300 darabos bértargonca-flottánk így egy további különleges és többfunkciós géppel bővült. Targonca bérlés vagy vásárlás esetén keressen minket bizalommal!

Tűzépi felhasználásra: Yale GDP25VX dupla kerékkel

A 2,5 tonna teherbírású Yale Veracitor 6 méteres magasságba képes felemelni a terheket. A dízel meghajtású targonca dupla kerekeinek köszönhetően extra stabilitást nyújt felhasználójának; minden bizonnyal emiatt is választották magas igénybevételű tüzépi munkálatokhoz. A széles villakocsinak köszönhetően a rakodás további könnyebbséget jelent ezzel a strapabíró targoncával. A LED világítás fokozza munkabiztonságot.

Yale ERP55VM6 elektromos targonca bérflottánk új tagja

A Yale VM elektromos targonca 600 mm súlyközépponttal emel 5,5 tonna terhet. A nyomot nem hagyó gumikkal szerelt targonca kiválóan használható beltéri géptelepítésekhez, vagy konténerrakodáshoz is. A targoncabérlés mellett döntő raktárok, cégek figyelmébe ajánljuk ezt az elektromos targonca modellt, hiszen 4 hidraulika körrel rendelkezik,  a zsebes akkucserének köszönhetően a tartalék akkumulátor könnyen behelyezhető, továbbá nagy frekvenciájú töltővel felszerelt, így több műszakban is használható targonca. Az ergonomikus vezérlést elősegítik az AccuTouch minilever karok, a biztonságos munkavégzésről pedig a hátsó blue light figyelmeztető fény, tolató hangjelzés és LED világítás gondoskodik.