A NISSANTÓL

1958 óta az anyagmozgatásban

Pagát szerviz

Az ATLET rövid története

1958
A cég alapítása

Knut Jacobsson 1958-ban indította el az Elitmaskinert Göteborgban. A cég akkoriban csak beltéri használatra gyártott kézi emelőgépeket.

1966
ATLET márkanév

Az Elitmaskiner 1966-ban változtatta nevét Atlet-re.

1970
Targoncakezelők képzése

Az Atlet a 70-es években kezdett képzést nyújtani targoncakezelőknek. A műszaki fejlesztések, a raktárgazdálkodási megoldások, automata targoncák és mobil terminálrendszerek később számítógépes szimulációival folytatódtak.

 

1988
Fejlesztések az ergonómia terén

1988 és 1994 között az Atlet egy fejlesztési projektben vett részt orvosokkal és foglalkozási terapeutákkal együttműködve.

A kutatás eredményeként megszületett a Tergo, egy tolóoszlopos targonca ergonomikus megoldásokkal, mint például a mini kormánykerék és a lebegő kartámasz.

1995
Vezetőváltás az ATLET-nél

Jacobsson 1995-ben hagyta el a vezérigazgatói posztot, és  lánya, Marianne Nilson vette át a cég irányítását.

Akkoriban Svédország legnagyobb családi tulajdonú ipari vállalata és az egyik vezető európai targoncagyártója volt.

2007
A Nissan cégcsoport tagja

A Nissan Forklift, a Nissan Motor Company leányvállalata 2007-ben megvásárolta az Atlet AB-t.

 

2010
Nissan Forklift Co., Ltd.

A Nissan Motor Company leválasztotta az ipari gépek részlegét, és új céget alapított, a „Nissan Forklift Co., Ltd.” néven, melynek része maradt az ATLET márka is.

 

Atlet targonca javítás és alkatrész

Cégünk, a Pagát Gold Zrt. az egyik legnagyobb magyar márkafüggetlen targonca szerviz. Többek között vállaljuk Atlet targoncák javítását, karbantartását.

Nagyszerű csapatunk több, mint 30 éves munkával, köztük az Atlet targoncák javításával nyerte el a nagyszámú megrendelőinek bizalmát, akikkel sokszor 15-20 éve folyamatosan együtt dolgozunk. 24 órás targonca szervizünk 26 szerelőből és 20 jól felszerelt szervizautóból áll.

Pontos diagnosztika

Ajánlatkérése után 12 órával már kézhez kaphatja részletes ajánlatunkat és 24 órán belül már technikus kollégánk is a helyszínre érkezhet, aki pontos és gyors hibafeltárással és azonnali alkatrész beszerzéssel segíti a mielőbbi megoldást. A lehető legmodernebb eszközökkel és elektronikus munkalappal felszerelt szerelőink márkafüggetlen tudásuknak köszönhetően Atlet, vagy más márkájú (Jungheinrich, Still, Linde, Hyster, Toyota, Yale, Utilev, Komatsu, Nissan, Hyster, AUSA, Daewoo, Doosan, Mitsubishi, Cat, Clark, Crown, Cesab, TCM, Heli, Baoli, Combilift) targoncák szerelésében is gyakorlottak.

Élő kapcsolat az anyacéggel

Egyedi megoldások

Megbízható és hatékony

MÁRKAFÜGGETLEN SZERVIZ

targonca szerelő

Cseretargonca lehetőség

Az idősebb emelőgépek esetében olyan komoly meghibásodások is felléphetnek, amelyek hosszabb megoldási folyamatot kívánnak. Szervizszolgáltatásunk mellett igénybe veheti cseretargonca szolgáltatásunkat is, így nem áll meg a munka, a termelés folytatódhat!

Kérjük, tiszteljen meg ajánlatkérésével minket, tegyen egy próbát!

Maximális biztonság

Egyszerű karbantartás

Sokrétű feladatmegoldás

Kérje ajánlatunkat!