Still targonca

szervizelés a Pagátnál

Pagát szerviz

A Still targonca

A Still világszerte elismert márka, amely 100 éve látja el partnereit megbízható emelőgépekkel. A márka teljes termékpalettával rendelkezik, megbízható és tartós targoncákat gyárt. A Still számtalan országban a targoncaipar meghatározó cége, amely innovációiról híres, a gyártás során kitűnő alapanyagokat és eszközöket használ, továbbá a KKV szektor számára is gazdaságosan fenntartható eszközöket fejleszt.

Still targonca javítás és alkatrész

Cégünk, a Pagát Gold Zrt. az egyik legnagyobb magyar márkafüggetlen targonca szerviz. Többek között vállaljuk Still targoncák javítását, karbantartását.

Nagyszerű csapatunk több, mint 30 éves munkával, köztük Still targoncák javításával nyerte el a nagyszámú megrendelőinek bizalmát, akikkel sokszor 15-20 éve folyamatosan együtt dolgozunk. 24 órás targonca szervizünk 26 szerelőből és 20 jól felszerelt szervizautóból áll. Az ország bármely pontján vállalunk targoncaszervizelést, akár ajánlatkéréstől számítot 24 órán belül is a helyszínen tudunk lenni. 

Pontos diagnosztika

Ajánlatkérése után 12 órával már kézhez kaphatja részletes ajánlatunkat és 24 órán belül már technikus kollégánk is a helyszínre érkezhet, aki pontos és gyors hibafeltárással és azonnali alkatrész beszerzéssel segíti a mielőbbi megoldást. A lehető legmodernebb eszközökkel és elektronikus munkalappal felszerelt szerelőink márkafüggetlen tudásuknak köszönhetően Still, vagy más márkájú (Baoli, Nissan, Jungheinrich, Linde, Hyster, Toyota, Yale, Utilev, Komatsu, Nissan, Hyster, AUSA, Daewoo, Doosan, Mitsubishi, Cat, Clark, Crown, Cesab, TCM, Heli, Baoli, Combilift) targoncák szerelésében is gyakorlottak.

targonca aksi javítás

Maximális biztonság

Egyszerű karbantartás

Sokrétű feladatmegoldás

Azonnali reakció

Egyedi megoldások

Megbízható és hatékony

MÁRKAFÜGGETLEN SZERVIZ

targonca szerelő

Cseretargonca lehetőség

Az idősebb emelőgépek esetében olyan komoly meghibásodások is felléphetnek, amelyek hosszabb megoldási folyamatot kívánnak. Szervizszolgáltatásunk mellett igénybe veheti cseretargonca szolgáltatásunkat is, így nem áll meg a munka, a termelés folytatódhat!

Kérjük, tiszteljen meg ajánlatkérésével minket, tegyen egy próbát!

Kérje ajánlatunkat!