TARGONCAÜLÉS

MINDEN IGÉNYRE MEGOLDÁST TALÁLUNK

rugós ülés

Milyen a jó targoncaülés?

Yale ülés

Egyedi igényekre szabva

Cégünk, a Pagát Gold Zrt. az egyik legnagyobb magyar márkafüggetlen targonca szerviz, amely magába foglalja targonca alkatrészek és kiegészítők rendelését is. Többek között vállaljuk targoncaülések beszerzését és beszerelését.

Viszonteladók és végfelhasználók számára is optimális, a munkaórák és intenzitásnak megfelelő targoncaülést ajánljuk, melyek biztonságos beszerelését szakértő kollégáink végzik.

Targoncaülések közül választhatja az egyszerűbb kivitelezésű modelleket, amelyek ideálisak rövidebb ideig tartó felhasználásra, de találhat sztenderd, kényelmesebb rugózású, vagy légrugózású üléseket is.

Amennyiben a targonca kezelője naponta több órát a vezetőfülkében tölt, érdemes minél komfortosabb ülést választani számára, hiszen egy jobb ülés hatására nem csupán a munkavégzés lesz kevésbé fárasztó, de megelőzi a derék és hátfájdalmak kialakulását is.

Targoncaülések bármely típusú targoncához, mint Atlet, vagy más márkájú (Jungheinrich, Still, Linde, Hyster, Toyota, Yale, Utilev, Komatsu, Nissan, Hyster, AUSA, Daewoo, Doosan, Mitsubishi, Cat, Clark, Crown, Cesab, TCM, Heli, Baoli, Combilift) elérhetőek.

A gazdaságos kivitel

Kényelmes, sztenderd targoncaülés elérhető áron.

Rögzítő sín tengely távolság: 33 cm
Rögzítő sín hossz: 32 cm

Rendelést követően futárszolgálat szállítja Önhöz a targoncaülést, de amennyiben targoncaülés cserét igényel, tapasztalt kollégáink szívesen állnak rendelkezésére!

targonca ülések

ÁLLANDÓ MUNKAVÉGZÉSHEZ

grammer ülés

Grammer ülések

Egy, vagy több műszakban is dolgoznak a tarogncakezelők? Akkor megérdemlik a kényelmes ülést!

Bőr vagy szövet borítású, teljes felfüggesztésű vagy légrugózású ülések széles választékban elérhetőek a Pagát Gold Zrt-nél.

Kérjen ajánlatot  kollégánktól és érdeklődjön aktuális raktárkészletünk felől!

Kérje ajánlatunkat!