Lui 460

Nehézsúlyú személyemelő

LUI 460 – megnövelt teherbírású önjáró elektromos személyemelő

Az új Bravi LUI 460 személyemelő platform biztosítja a biztonságos és hatékony munkavégzést, akár nehezen elérhető helyeken. Mivel a nagy teherbírású személyemelőt kifejezetten ipari körülményekhez tervezték, ezért az új LUI 460 masszív , akár 35%-os lejtőn is fel tud kapaszkodni, de szűk területekkel is megbirkózik, akár a tengelye körül megfordulva. Az egyedi kivitelezéssel és a kétirányú kitolós padlóval a LUI 460 eddig hallatlan, 280 kg-os platform kapacitást ér el.

4,62 m magas munkaplatformon állni, elérni és elvégezni a tervezett munkákat gyerekjáték ezzel az igáslóval. Négy darab hat voltos, mély kisülést gátló (deep cycle) akkumulátor (180 Ah) működteti, elég áramot biztosítva több mint 400 emelési ciklushoz vagy ahhoz, hogy több, mint 9 km-t tegyen meg egy töltéssel. A töltés pár óra alatt zajlik le, mely egyszerűen, a beépített töltő segítségével.

Biztonság

A Bravi személyemelő segít abban, hogy ne kelljen létrákat vagy alvázkereszt-hosszabbításokat használnunk. A LUI 460 biztonságos és rendkívül költséghatékony megoldást kínál, ami nagy mértékben csökkenti az egy projektre fordított munkaidőt, növelve a termelékenységet és a profitot.

A berendezéssel akkor is lehet haladni, ha teljes magasságában kitolt állapotban (4,2 méter munkamagasság), teljes terhelés mellett (180 kg), automatikusan csökkentett sebességgel üzemel.A LUI 460 modell használatával kiküszöbölhetjük annak szükségességét, hogy a kezelőnek fel és le kelljen szállnia a platformról vagy az állványzatról, hogy megfelelő pozícióba tolja vagy áthelyezze azt. Megszünteti az ilyen és ehhez hasonló műveletek során fellépő sérülésveszélyt és gyorsítja a munkafolyamatokat. Beépített dőlésérzékelő, villogó, hangos riasztó és aktív gödörkikerülő rendszer biztosítja a kezelő biztonságát.

Hatékonyság és mozgékonyság

Egyedi kivitelű meghajtás teszi lehetővé, hogy a LUI 460 jóval a szokványos egy illetve két műszakon túl is működhessen, amely tulajdonság manapság gyakran alapkövetelmény a gépek esetében. Névlegesen két emberes egység, de a LUI 460-at könnyen és biztonságosan kezelheti egy személy is. Az egyszerű vezérlőegységek és a nagy LCD kijelző -amin láthatók a rendszer jelentései és állapota- biztosítják a megbízható és könnyen kezelhető megoldást kicsi és nagy projektek esetében egyaránt.

A Lui460 képes áthajtani sztenderd ajtónyílásokon anélkül, hogy le kellene szerelni a szerelőkosarát. 35%-os lejtőn is képes stabilan mozogni, könnyedén megküzdhet a rámpákon vagy felhajtókon teherautókra, furgonokra vagy egyéb szállító járművekre való felhajtással. A személyemelő alapfelszereltségének része a vontatóhorog illetve egy külső vezérlő egység, amely segítségével kényelmesen felállhat egy teherautóra vagy más szállítóeszközre anélkül, hogy a kezelő a kosárban tartózkodna. A hatékonyság növelése érdekében a felszereltség része egy kerékzáró mechanizmus, ami biztosítja az előre- és hátra haladást egyenes vonalban. A szélesíthető emelőkosár kitolható anélkül, hogy a személyemelő veszítene a teherbírásából, így biztosítva a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A gépet 4 darab 6 voltos akkumulátor hajtja, ami több mint 460 emelési ciklusnyi munkaidőt biztosít, vagy több mint 9 km haladást. Ezt követően a fedélzeti töltőegységgel néhány óra leforgása alatt könnyen újratölthetők.

Tartósság

A LUI 460 több, mint 20 év folyamatos technológiai fejlesztésének eredményeként jött létre; egy egyszerű, masszív és költséghatékony eszköz, ami forradalmasítja a magaslati munkákat. Alumínium borítással ellátott, karbantartásmentes emelőoszlop, csúcsminőségű alkatrészek gondos kiválasztása és rendkívül egyszerű, de mégis hatékony kivitelezés miatt ez a személyemelő típus rendkívül megbízható társ lehet a mindennapokban. Az egyetlen feladat, amit a felhasználónak teljesítenie kell: a vízszint ellenőrzése az akkumulátorokban. Mozgékony, masszív és könnyen szállítható.

Tulajdonságok

Lui 460

Modell Névleges teherbírás Emelési magasság Munka magasság Üzemmód
Lui 460 280 kg 4620 mm 6620 mm elektromos

Jellemző felhasználási területek

élelmiszeripar

építőipar

logisztika

kiskereskedelem

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

Kérje ajánlatunkat!