Sprint

Kompakt komissiózó

Bravi Sprint Lítium ionnal

Sprint – önjáró elektromos komissiózó személyemelő

A Bravi Sprint típusa egy egyszerű, biztonságos és mozgékony megoldás, mely kiváló teljesítményt nyújthat minden munkaterületen. A Sprint személyemelő ideális megoldás mindazoknak, akik maximálisan ki akarják használni a rendelkezésükre álló teret, emellett könnyedén és hatékonyan szeretnék ellátni a logisztikai feladatokat. A Sprint többek között kiváló megoldást jelenthet magas polcokon tárolt áruk utántöltésére, lepakolására és leltározására.

Biztonság

A hagyományos eszközöktől eltérően, a Sprint lehetővé teszi a kezelőnek, hogy biztonságosan és kényelmesen rakodhassa a termékeket, illetve hogy a kívánt magasságba emelje őket. Ez nem csak a termelékenységre van pozitív hatással, hanem így elkerülhetjük a termékek kézi mozgatásából adódó esetleges baleseteket is.

Hatékonyság és mozgékonyság

Időmegtakarítás

A Sprint gyors haladásra képes, emellett a kezelőket és az árucikkeket a kívánt magasságba emeli. Az újszerű rakodó platform akár 90 kg-ot is elbír. Egyszerűen beállítható a megfelelő magasságba, mely mindössze egyetlen gomb megnyomásával történik. Amikor a rakományt már a Sprint-re helyezték, a kezelőnek nem kell leszállnia, tolnia vagy gyalogolnia; kényelmesen utazhat vele. Még több terméket lehet a Sprint motorház tetejére helyezni, akár 113 kg-ot. Ezzel minimálisra csökkenthető az idő, amit arra vesztegetnénk, hogy oda-vissza járkálunk további rakományokért. Teljesen feltöltött akkumulátorral a Sprint 30 km-es távolságot is képes bejárni.

Jó helykihasználás

A Sprint újszerű meghajtórendszere lehetővé teszi, hogy helyben megforduljon a tengelye körül, így a gép nagyon szűk helyeken is használható. Mivel mindössze 80 cm széles, 150 cm hosszú, a fordulási távja pedig 160 cm, a Sprint ideális megoldás azoknak, akik a legtöbbet akarják kihozni a raktári, áruházi vagy termelői egységben rendelkezésre álló térből.

Csökkenti a munkaerőre fordított költséget

A biztonsági előírások elég világosak az anyagok kézi mozgatását illetően: az Európai Munkavédelmi és Munkaegészségügyi Ügynökség szerint egy 25-30 kg-os teher a legtöbb ember számára túl nehéz ahhoz, hogy kézzel megemelje. Így könnyen kikövetkeztethető, hogy a kockázat hatványozottan megnő, ha a terhet nem csak mozgatni kell, hanem fel és le is kell hordani egy létrán. A hagyományos eljárás mellett két ember vesz részt ugyanabban a munkában, ami nem szükségszerűen csökkenti szállításából, az anyag vagy a kezelő véletlen leeséséből és a fizikai megerőltetésből eredő sérülések veszélyeit.

Tartósság

A Bravi több, mint 20 év folyamatos technológiai fejlesztésének eredményeként jött létre; egy egyszerű, masszív és költséghatékony gép, ami forradalmasítja a magaslati munkákat. Alumínium borítással ellátott, karbantartásmentes emelőoszlop, csúcsminőségű alkatrészek gondos kiválasztása és rendkívül egyszerű, de mégis hatékony kivitelezés miatt ez a személyemelő típus rendkívül megbízható társ lehet a mindennapokban. Az egyetlen feladat, amit a felhasználónak teljesítenie kell: a vízszint ellenőrzése az akkumulátorokban. Mozgékony, masszív és könnyen szállítható.

Sprint

Tulajdonságok

Választható opciók

Modell Névleges teherbírás (teher + kezelő) Emelési magasság Munka magasság Üzemmód
Sprint 220 kg 3350 mm 5350 mm elektromos

Jellemző felhasználási területek

élelmiszeripar

italipar

logisztika

kiskereskedelem

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

Kérje ajánlatunkat!