MINI 4-6

A világ legkisebb targoncája

Mariotti MINI 4-6 széria – homlokvillás ellensúlyos kisméretű targonca

400 vagy 600 kg maximális teherbírású Mariotti Mini a világ legkisebb targoncája, mely csupán 1095 mm hosszúságú. A nagyobb targoncákhoz képest kétséget kizáró előnye, hogy a legszűkebb folyosókon, ajtókon és liftekben is képes közlekedni. A Mariotti Mini kis méretéhez képest hasonlóan hatékony és kényelmes, továbbá a legújabb technológiai újításokkal felszerelt. A Mini hátsókerék-meghajtású, fékrendszere hidraulikus, az emelő vezérlése pedig elektronikusan működik.

Megbízhatóság

Váltóáramú technológia

Az összes hajtó- és emelőmotor váltóárammal működik. Ez a technológiai megoldás kevesebb karbantartást igényel, ugyanakkor az energiafelhasználásban és az akkumulátor élettartamában magas hatékonysággal működik. A Mini sorozat 24 V-os akkumulátorokkal felszerelt. A különféle alkatrészek CAN-bus protokoll segítségével kommunikálnak, amely garantálja a rendszer egyszerűségét és megbízhatóságát.

LCD ellenőrző panel

Az okos LCD ellenőrző panel folyamatosan figyeli a munkaórák számát, az akkumulátor töltöttségi állapotát és az üzemmódot. Mivel a panel a CAN-bus rendszeren keresztül közvetlenül kapcsolódik az inverterhez, figyelmeztet minden lehetséges problémára és konkretizálja a hibákat.

Hatékonyság

Kormányrendszer, szervokormány és oldalmozgató

Egy igazán kompakt és megbízható fogasléces kormányzási rendszer garantálja a pontos irányítást és az alacsony energiafelhasználást. Ezt a technikai újítást a Mariotti az 1600 kg-nál kisebb kapacitású targoncáinál alkalmazza. Minden egyes Mariotti targoncában alapfelszereltségként van jelen az integrált oldalmozgató és szervokormány; ezek garantálják a vezetési kényelmet, valamint a lehető legnagyobb manőverezési képességet és mozgékonyságot a legszűkebb helyeken is.

Állítható tengelytáv

Az összes modellt jellemzi az állítható tengelytáv, mely tulajdonság markáns különbség a Mariotti targoncák és a hagyományos emelőgépek között. Ez a funkció – amely javítja a targonca vezetési teljesítményét – kapcsolódik az emelőoszlop döntési helyzetéhez. A könnyebb manőverezés érdekében a rakományt megközelítve az oszlopot előre döntjük, így a tengelytáv rövidebbre állítható. Szállítmány nélkül az emelőoszlopot hátradöntve a tengelytávot szélesebbre állíthatjuk, hogy nagyobb stabilitást érjünk el.

 
 
 

Ergonómia, kényelem és biztonság

A Mariotti segítségével minden targonca fülke optimalizálható, így személyre szabott, kényelmes és biztonságos munkatérré változik. A legkisebb targonca esetében is fontos szempont a Mariotti számára, hogy a targoncakezelő kényelmesen és biztonságosan végezhesse munkáját. Állítható támlájú komfortüléssel rendelkezik, úgy, mint a kormányoszlop. A kormányoszlop, az iránykapcsoló és a hidraulikus karok elhelyezkedése lehetővé teszi azok egyszerű és ergonómikus használatát.

Mariotti MINI 4-6

Kiemelt opciós lehetőségek

Modell Névleges teherbírás Súlyközéppont Emelési magasság Üzemmód Munkafolyosó szélesség Építési magasság Hosszúság Szélesség
MINI4 400 kg 500 mm 2900-4280 mm elektromos 2440 mm 1900 mm 1895 mm 848 mm
MINI6 600 kg 500 mm 2900-4280 mm elektromos 2440 mm 1900 mm 1895 mm 848 mm

Jellemző felhasználási területek

hulladékhasznosítás

mezőgazdaság

italipar

papíripar

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

Kérje ajánlatunkat!