MIP 10

Szuperkompakt targonca

Mariotti targonca

Mariotti MIP 10 – kisméretű vezetőállásos targonca

Mariotti MIP 10 széria a kisméretű targoncák között a egy vezetőállásos, szuperkeskeny típus. Intenzív használatra tervezték, ergonomikus, kényelmes és biztonságos. A maximális láthatóság, az állítható magasságú kezelőszervek, az integrált diagnosztikai rendszer, mind a vezetői élményt erősítik.

Megbízhatóság

Váltóáramú technológia

Az összes hajtó- és emelőmotor váltóárammal működik. Ez a technológiai megoldás kevesebb karbantartást igényel, ugyanakkor az energiafelhasználásban és az akkumulátor élettartamában magas hatékonysággal működik. A MIP 10 36 V-os akkumulátorokkal felszerelt. A rendszer egy multifunkcionális LCD kijelzőből és 2-4 frekvenciaváltóból áll, mely az aszinkronmotorok működtetéséhez szükséges. A különféle alkatrészek CAN-bus protokoll segítségével kommunikálnak, amely garantálja a rendszer egyszerűségét és megbízhatóságát. A targoncák összes funkciójának állandó ellenőrzése mellett a rendszer lehetővé teszi a motorok teljesítményének zökkenőmentes és fokozatos vezérlését, a dinamikus gyorsulást rándulások nélkül és az energia visszanyeréses fékezést. Ez jelentősen fokozza a targonca teljesítményét, de mindenekelőtt a targoncakezelő vezetési élményét.

Hatékonyság

Problémamentes karbantartás

A targonca minden alkatrésze és akkumulátora könnyen elérhető, így a szervizelés gyors és egyszerű, minimálisra csökkentve a karbantartási időt és költségeket.

Az AC MOSFET vezérlő  a vontatómotort szabályozza. A magas energiahatékonyság és a motor teljesítménye garantálja a hosszú munkaórák számát.

Biztonság

  • Manuálisan kapcsolható sebességkorlátozó (“teknős” mód),
  • Standard borostyánsárga villogóval és opcionális piros és kék biztonsági spotlámpával szerelt.
 
elektromos minitargonca
Mariotti minitargonca

Extra munkaélmény

Kanyarodási sebesség-kontroll (CSC)

Az összes Mycros targonca CSC rendszerrel felszerelt, amely a kanyar mértékétől függően automatikusan csökkenti a targonca sebességét, így a rakomány teljes biztonsággal szállítható.

A többfunkciós kijelző az akkumulátor töltöttségi szintjét, a sebességet és a kormánykerék helyzetét tartja kézben, és jelzi a kezelő jelenlétét, amikor a fedélzeten van. A közvetlenül a kijelzőn található gomb lehetővé teszi a „teknősbéka” üzemmód bekapcsolását, amely korlátozza a tapadási sebességet és a gyorsulást a jobb manőverezés érdekében szűk helyeken.

Ergonómia, kényelem és biztonság

Az utasteret az ergonomikus kényelem és biztonság fényében tervezték. Az állítható magasságú és kényelmes háttámlától a kezelőszervekig, az alváztól és a kesztyűtartóig minden részletet úgy terveztek, hogy megkönnyítse a kezelők munkáját és garantálja biztonságukat. Az oldalsó, álló vezetési helyzet biztosítja a maximális láthatóságot és a terhelés irányítását.


A kartámaszt kényelmes és intuitív kezelésre tervezték: beépített vezérlőkkel az irányításhoz, a kürthöz és a hidraulikus műveletekhez:

  • teherkezelés (fel és le),
  • villa dönthető (opcionális),
  • oldalirányú váltás (opcionális).
Mariotti kijelző

Mariotti MIP 10

mariotti

Kiemelt opciós lehetőségek

Modell Névleges teherbírás Súlyközéppont Emelési magasság Üzemmód Munkafolyosó szélesség Építési magasság Hosszúság Szélesség
MIP 10 1000 kg 600 mm 1840-5380 mm elektromos 2711 mm 2165 mm 1248 mm 858 mm
MIP 10S 1000 kg 600 mm 1480-4480 mm elektromos 2711 mm 1996 mm 1248 mm 858 mm

Jellemző felhasználási területek

hulladékhasznosítás

logisztika

italipar

kiskereskedelem

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

Kérje ajánlatunkat!