Kiemelt

Magyarországon egyedülálló 16T teherbírású elektromos Li-ion targoncát adtunk át

Szerző: 2024-05-06 No Comments

Hazánkban nem igazán elterjedt a Raniero targoncamárka: mégis, kategóriájában kiemelkedő, lenyűgöző teljesítményű targoncát adtunk át Ügyfelünknek.

Ügyfelünk választása: Raniero

Megbízhatóság, lehető legkisebb zajterhelés és kategóriájában legkompaktabb méret: ezek voltak a fő döntési szempontok, amely alapján a Pagát Gold Zrt.-ét és az olasz Raniero márkát választotta Ügyfelünk.

A targonca energiaellátását egy 116 kW Li-iOn (LiFePO4) akkumulátor biztosítja, amelyhez egy 25kW töltő tartozik.

A kezelő komfortját fűtéssel és klímával, továbbá egy Grammer légrugós üléssel felszerelt zárt kezelőfülke biztosítja. 

Li-Ion targonca

További szolgáltatások a Pagátnál

A 100%-ban magyar tulajdonú, 1991 óta működő Pagát Gold Zrt a Yale targoncák kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az 50 fős cég a Yale targoncakereskedés mellett targoncák, raktári berendezések, személyemelők, mobil targonca rámpák és használt targoncák kereskedelmével és bérlésével is foglalkozik. Mindezeket a berendezéseket országszerte 26 szerelő, 20 szervizautóval szervizeli.

Manapság jogos igényt fogalmaznak meg azon Ügyfeleink, akik Li-Ion akkumulátoros targoncát bérelnének, vagy vásárolnának. A Pagát Gold Zrt. által forgalmazott elektromos targoncák és vontatók számos típusa elérhető lítium ion akkumulátorral szerelve. És hogy miért éri meg a Li-Ion technológia?