Pagátról

2020 Zöldév a Pagátnál

Szerző: 2020-03-09 No Comments

Tegyünk meg együtt mindent környezetünkért!

Hogyan igazodik egy magyarországi targoncákat forgalmazó és szervizelő cég a 21. század kihívásaihoz? Milyen lépésekkel tudjuk saját, dolgozóink és partnereink ökológiai lábnyomát csökkenteni? Összegyűjtöttük a legfontosabb lépéseket és természetesen környezetbarát, gazdaságos targoncát is kínálunk, mely maximálisan megfelel a kor követelményeinek.

Megkíméljük a felesleges meghibásodásoktól

A Pagát csapata keményen dolgozik azon, hogy hatékony szolgáltatást nyújtson partnereinek. Ebben mindenekelőtt a mögöttünk álló 29 évnyi tapasztalat segít; szakértő kollégáink mindig az ügyfél igényeinek és az előírásoknak megfelelő emelőgépeket kínálják eladásra, vagy bérbe. Az emelőgépek, ipari takarítógépek, személyemelők és ipari vontatók rövidtávú vagy tartós bérlete során kialakított nyilvántartásnak köszönhetően, továbbá a pontos szervizelési határidők betartásával a velünk szerződésben álló cégek biztonságban tudhatják targoncáikat.

targonca akkumulátor

Zöld ajánlatunk

YALE ERP15 VT elektromos targonca – a 48V váltóáramú 3 támaszú targonca az egyik legszélesebb körben felhasználható targonca. Legyen szó akár raktári használtról, a 360 fokos kormányzásának és rövid tengelytávjának köszönhetően szűk folyosókon is megállja helyét, de hűtőházi kivitelként, akár drive-in bukókerettel -30°raktárban több műszakon, vagy akár kültéri használatról, fűthető kabinos opcióval, amely maximális ergonómiát biztosít és minden anyagmozgatási körülményben megállja a helyét.
Ez az 1500 kg teherbírású kis targonca rendkívül hatékony: váltóáramú motorja hosszú évekre megbízható teljesítményt nyújt, továbbá az olajban futó lamellás fékek, a 2 fokozatban állítható teljesítmény beállítások és a visszagurulás-gátló, automata kézifék a lehető legoptimálisabb anyagmozgatást biztosítja, mindez rendkívül alacsony zajszennyezés mellet.
Legyen szó akár napi, többműszakos tehermozgatásról vagy kisebb igénybe vételről: energia- és munkahatékonyság jellemzi, továbbá kiváló manőverezésének köszönhetően közkedvelt munkagép világszerte.

Vásárolja kedvezményes áron vagy vegye tartósan bérbe akár 299,- Euro / hó -tól.

Amit még hozzáadunk

1 elektromos targonca = 1 facsemete programunk keretein belül minden egyes eladott elektromos targonca után egy facsemetét ültetünk.

Ajándék zero emisszióval készült tartós kulacsot adunk ajándékba minden megvásárolt, vagy bérelt elektromos targoncához.

Saját házunk táján

A korszerű eszközök mellett igyekszünk minden lehetőséget megragadni, hogy minél kisebb hatást gyakoroljunk helyi környezetünkre: az elektronikus szerviz munkalap, online számlakibocsátás, hulladék gazdálkodás és veszélyes hulladék ártalmatlanítása, továbbá környezettudatos eszközök és takarítószerek kiválasztása mind egy-egy lépést jelentenek egy tisztább, élhetőbb világ felé.

Olvasson többet az elektromos targoncákról!