Pagátról

2022 júniusában csapatépítést tartottunk

Szerző: 2022-06-17 No Comments

Egy gyönyörű júniusi napon a már megszokott módon töltődtünk fel: közösen a Pagát Gold csapatával. Az idei csapatépítés is remek hangulatban telt; a szervezők összefoglalóját olvashatjátok.

A hagyomány az hagyomány

Cégünknél a csapatépítés már hagyomány: alig várjuk minden évben, hogy megrendezhessük és részt vehessünk rajta! Szerintünk fontos, hogy a cég tagjai minél nagyobb számban eljöjjenek, hiszen így tudunk még jobban egymásra hangolódni a mindennapi munka során. Az egész éves hatékony munkavégzéshez szükség van a jó csapatszellemre, emiatt igyekszünk kényelmes helyszínnel és izgalmas programokkal szolgálni.

Eszem-iszom és tutajozás

A nagysikerű tavalyi targoncaépítő versenyt nehéz volt felülmúlni, de úgy érzem, megint sikerült. Egy kalózos kincskereső játék keretein belül egy gyors bemelegítő játék után tutajt kellett építeni, amit később a csapatoknak vízre is kellett bocsátani. Nem várt nehézség azonban mindig előfordulhat: aznap kifejezetten szeles napunk volt, izgultunk, hogyan fogjuk tudni az eredeti tervet tartani. Úgy alakult tehát, hogy a tutajosoknak segítségre volt szükségük, de így sem sérültek a lélekvesztők, a feladatot minden csapat tökéletesen abszolválta. Mint szervező elmondhatom, hogy igazán felemelő élmény a programszervezés ennél a cégnél: a dolgozók nagy része lelkes és olyan energiákkal vetik bele magukat a játékba, hogy öröm nézni!

Borban az igazság

A grillvacsorát követően az érdeklődőknek a helyi Podmaniczky Pincészet és Szőlőbirtok tartott borkóstolót. Ezúton köszönjük nekik a munkájukat, amiért rugalmasan és lelkiismeretesen készültek és szállították nekünk az isteni borokat.

Köszönjük minden pagátos kollégának a részvételt, jövőre veletek ugyanitt!