Pagátról

A 2019-es évet sikerekkel zárta a Pagát

Szerző: 2020-01-15 No Comments

Ismét egy kellemes, nagyszabású vacsorával zártuk a Pagát Zrt. 2019-es évét. A hangulatról Szép Bence humorista gondoskodott. A rendezvény során visszaemlékeztünk az elmúlt egy évre, mely ismét sikerekben és fejlesztésekben gazdagon telt.

Összességében elégedetten és büszkén zártuk a 2019-es  évet. A munka nem áll meg, újabb kihívásokkal kell szembenéznünk, melyben nagy segítségünkre van összetartó és lojális csapatunk.

Minden kedves partnerünknek sikeres, együttműködésben gazdag 2020-as évet kívánunk!

  • 2019-ben cégünk megszerezte a Bisnode által kibocsátott legmagasabb, AAA fokozatú minősítést, ezzel is jelezve aktuális és leendő partnereink számára magas fokú pénzügyi megbízhatóságunkat.
  • A Yale és AUSA targoncái mellett tovább nőtt a Bravi személyemelők, Zallys elektromos vontatók és ipari járművei, továbbá targonca mobil rámpáink iránti nagy fokú érdeklődés.
  • Rugalmas bérleti konstrukcióinknak és csapatunk szakmai felkészültségének köszönhetően a bérlet üzletágunk 10%-os növekedéssel zárta az előző évet.
  • 2019-ben 35 800 órában dolgoztak szerelő technikus munkatársaink, mely a tavalyi évhez képest 600 óraszámmal emelkedett. Büszkék vagyunk arra, hogy 2019-ben sem akadt olyan probléma, amit márkafüggetlen szervizünk ne tudott volna orvosolni.
  • Gépparkunk modernizálása és fiatalítása 2019-ben; a szigorú környezetvédelmi előírásokat szem előtt tartva különös figyelmet fordítottunk eszközeink fejlesztésére. Ebben az évben a rövidtávú bérflottánk összesen 40 db. új emelőgéppel gyarapodott.