Kiemelt Bérlés

A mobil targoncarámpa használata

Szerző: 2023-10-16 No Comments

A mobilrámpa használata

Bérelhető vagy megvásárolható targoncázható mobilrámpa, amely teherautók ki- és berakodása esetén állandó segítséget nyújthat cége számára. A 10 vagy 20 tonna teherbírású rámpák tág emelési határok között állíthatóak, használatuk biztonságos és egyszerű. A targoncázható rámpa kiváló befektetés lehet azon cégek számára, ahol gyakoriak a ki- és betárolások.

A targoncarámpák szállítása és illesztése

A mobilrámpák nagy előnye, hogy a villazseb és a kerekek segítségével könnyen a teherautóhoz szállíthatóak, ahol egyszerűen, hidraulikus rásegítéssel vagy kézzel beállítható a megfelelő magasság. A biztonságos használatot elősegíti a rámpa pereme és a bordázott futófelület.

Miért pont a Pagát Gold Zrt.?

A 100%-ban magyar tulajdonú, 1991 óta működő Pagát Gold Zrt a Yale targoncák kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az 50 fős cég a Yale targoncakereskedés mellett targoncák, raktári berendezések, személyemelők, mobil targonca rámpák és használt targoncák kereskedelmével és bérlésével is foglalkozik. Mindezeket a berendezéseket országszerte 26 szerelő, 20 szervizautóval szervizeli.