Termékeink

A Zallysról – nemzetközi sikerek ipari járművek terén

Szerző: 2020-02-11 No Comments

A céget 1996-ban Adriano Zamberlan alapította Vicenza tartományban, Sarcedoban, Olaszország egyik legzöldebb vidékén.

Adriano Zamberlan mindig is a természet megóvását tartotta szem előtt, emiatt tartotta fontosnak a belsőégésű motorok mellőzését és elektromos motorok előnyben részesítését. Kezdetekben a kis mennyiségben előállított elektromos talicskákat és személyszállítókat elsősorban mezőgazdasági területeken használták, melyek már akkor is hatékony munkavégzésre voltak képesek, továbbá könnyen kezelhetőek voltak.

Zallys a nagyvilágban

Ma a Zallys egy nemzetközileg elismert cég, mely disztribútor hálózatának köszönhetően 5 földrészen, 100 országban, Új-Zélandtól Azerbajdzsánig kínálja szállítmányozási és logisztikai megoldásait, legyen szó mezőgazdaság, egészségügy, közlekedés, építőipar vagy egyéb ágazatokról. A Zallys gazdag termékkínálata minden egyéni igényt kielégít, vezérgondolata pedig a „Minőség, szolgáltatás, versenyképesség és környezettudatosság”.

vontató gépek

Milyen feladatokra alkalmasak a Zallys gépei?

A mindennapos anyagmozgatási, személyszállítási és karbantartási feladatok komoly fizikai terhelést jelenthetnek a dolgozók számára, azonban az ergonomikusan kialakított Zallys elektromos eszközök segítségével megkímélhetjük munkatársainkat a túlzott terheléstől. A termékkínálat változatos, gyakorlatilag mindennemű iparági feladatra megoldást kínál: válasszon vontató targonca, mini dömper, ipari felállós-, vagy felülős személyszállító, elektromos vontatósegéd, vagy komissiózó gépeink közül.

A Zallys minőség 3 alapköve:

  • Minőség: elsőosztályú alkatrészek és kiegészítők alkalmazása, egy szakmailag képzett csapat által.
  • Átláthatóság: a viszonteladók és a vásárlók elégedettsége magáért beszél: a vásárlók és viszonteladók mindig azt a minőséget kapják, amit vártak.
  • Szerviz: felhasználóbarát megoldások az ügyintézés, mind a vásárlást követően.

A Zallys referenciái közé tartozik a Volkswagen Csoport, Toyota, Renault, Agco Csoport, Hong Kong reptere, Carrefour, DHL és IKEA.

A minőség mellett a Zallys sikere a változatos termékkínálatban rejlik; gyakorlatilag bármely iparágban és munkaterületen megtaláljuk azt a feladatot, melyet elláthat egy Zallys jármű.

Previous slide
Next slide