Kiemelt Termékeink

AUSA teleszkópos rakodó a hulladékkezelésben

Szerző: 2021-06-10 No Comments

3 különböző adapterrel felszerelt AUSA T235H teleszkópos rakodó egy hulladékkezelőnél kezdi meg a munkát.

Ez az AUSA T235H típusú terepes targonca a kitológémnek köszönhetően akár 5 méteres magasságba is fel tudja emelni a terhet. Ergonomikus, masszív és minden terepen áthatol. A hulladékkezelésben nagy hasznát veszik ennek a sokoldalú targoncának, hiszen 3 különböző cserélhető adapterrel szállítottuk: a raklapvilla mellett egy 600 literes rakodó kanál és egy bálafogó adapter is munkába áll.

A nehéz terepek királya

Kompakt méretei mellett is maximális teljesítményt nyújt ez a kitológémes terepjáró targonca. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően nehéz terepen is kényelmes munkavégzést biztosít kezelője számára, hiszen digitális kijelzővel, joystickkal és kényelmes üléssel szerelt, továbbá a fülkéből biztosított a 360º-os kilátás.

32 kW-os Kubota motor olyan teljesítményt biztosít, amellyel akár egyenetlen terepen is garantált a 100%-os munkavégzés. A gém vízszintesen 800 kg teher mellett akár 4.3 m-re is kinyújtható.

Egyszerűen sokoldalú

A könnyen cserélhető adapterek sokoldalú és hatékony munkavégzést eredményeznek, így akár egy egész targoncaflotta munkája is elvégezhető egy AUSA targonca segítségével. A percek alatt elvégezhető adaptercseréhez nem szükséges szakértelem, a targonca kezelője akár egyedül is elvégezheti a műveletet.

Hulladékfeldolgozás során, építkezések vagy akár gazdaságok életében is manapság már olyan multifunkciós gépekre van szükség, amelyek több típusú munkálatokban is megállják a helyüket; ebben maximálisan teljesít az AUSA T235H. A 2300 kg-os terhet, amely adaptertől függően lehet palettán, bálában vagy ömlesztve, 5 méteres magasságba emeli, mindemellett kis méreteinek köszönhetően könnyen fordul szűk terekben is.

Az AUSA világszerte ismert a minőségi, tartós, ugyanakkor könnyen kezelhető gépeiről; egy AUSA használata növeli cége hatékonyságát és egy életen át tartó minőséget biztosít Önnek.