Kiemelt Raktártechnika Termékeink

Autógumi komissiózás felsőfokon

Szerző: 2021-10-11 No Comments

Bravi Sprint TL: valódi igényre valódi megoldás

A Bravi személyemelők már eddig is bizonyították relevanciájukat ipari környezetben. A komissiózás nem csak a kereskedelmi szektorban, hanem egyéb, speciális  területeken is komoly kihívást jelent. A 21. századi tendenciák szerint az autóiparban és szerelőműhelyekben olyan tárolási igények alakultak ki, amelyek kiszolgálásához már nem elégséges a kézi megvalósítás. Az egyszerű, kis helyigényű, mégis praktikus komissiózó gépek közül a Bravi Sprint TL kifejezetten autógumik és kerekek magaspolcos elhelyezésére kínál megoldást.

Felejtse el a létra használatát!

Megrendelőnk nem hiába tette le voksát emellett a komissiózó gép mellett: amint a videóból is látszik, biztonságosan és megerőltetés nélkül mozgathatóak az autógumik. Nincs szükség létra, vagy állvány használatára, így az üzemi balesetek nagy része elkerülhető lesz.

A Sprint TL karbantartásmentes oszlopa lehetővé teszi, hogy akár kitolt állapotban is közlekedjünk vele, így pontosabban közelíthetjük meg a kívánt polcokat. A Sprint TL folyamatos hangj, és fényjelzéssel fogyelmezteti a körülötte dolgozókat.

Lássuk az adatokat!