Kiemelt Akció Bérlés Termékeink

GreenLifter gázos és elektromos terepjáró targonca

Szerző: 2023-04-03 No Comments

Benzin / gázos Toyota Greenlifter targoncák raktárról

Könnyű súlyának, terepes gumijának és magas hasmagassának köszönhetően ez a benzin / gázos Toyota motorral rendelkező Greenlifter targonca könnyen közlekedik nehezebb terepeken is. A targonca 3 méteres magasságba képes 1.5 tonna terhet emelni. Gazdaságos üzemeltetés jellemzi, hiszen a gázüzemű meghajtásnak köszönhetően könnyű a targonca töltése, emellett alacsony károsanyag-kibocsátással működik.

A Toyota Greenlifter előnyei

gázos Greenlifter

Megérkeztek a Manitou GreenLifter elektromos terepjáró targoncái is

Igazi különlegesség a targoncák terepjáró tulajdonságát elektromos meghajtással ötvözni: kiváló gondolat, ugyanis 2022-ben már elmondható, hogy az elektromos targoncák valóban ugyan olyan teljesítményt nyújtanak nehéz terhek kezelésében, vagy nehéz terepen való munkavégzés során. A targoncagyárak sorra bocsátják ki a nagyobbnál nagyobb teherbírású elektromos meghatású targoncákat (a Yale már a 16 tonna teherbírású Li-Ion akkumulátoros modelljét gyártja); miért ne lehetne egy terepjáró targonca is zöld?

Különleges munkaviszonyokhoz

A 1.5 tonna teherbírású targoncák akár 4.7 méter magasságba is felemelik a terheket. Emellett azonban a Manitou GreenLifter különleges kialakításának köszönhetően egyenetlen talajon is biztonságosan használható. A Manitou GreenLifter EL15 széles kerekei eloszlatják a targonca súlyát, így különösebb talajkárosítás nélkül is használható.
Greenlifter targonca

Kedvező adottságok, zéró emisszió

Az első Manitou GreenLifter a Pagát szakemberei körében is nagy sikert aratott: ahogy a képeken is látjuk, impozáns és robusztus kialakításának köszönhetően tartós és megbízható a Manitou GreenLifter targonca. Kipróbáltuk: a magas hasmagasság és az extra ellensúly garantálja a nehéz terepen való egyenletes és biztonságos munkavégzést.

Zajszintje kifejezetten alacsony: a targonca kezelője számára kifejezetten kellemes munkavégzést biztosít. A targoncába beülve kényelmes munkatérrel és ergonomikus kezelőfelülettel találkozunk. Az elektromos meghajtás további előnyökkel jár: a kül- és beltéren való munkavégzés egyaránt lehetséges, hiszen a zéró károsanyag-kibocsátású targonca a legszigorúbb  szabályoknak is megfelel.

A Manitou GreenLifter EL15 elsősorban mezőgazdasági vagy építőipari területeken dolgozó cégek számára ideális választás, de egyenetlen talajú telephelyen dolgozók is maximálisan kihasználhatják a fúvott terepes gumik előnyeit.