Kiemelt Raktártechnika Termékeink

OMG Fiora speciális targoncák Olaszországból

Szerző: 2023-06-02 No Comments
omg logo

Új termékek a Pagát Gold kínálatában

Az 50 éves múlttal rendelkező OMG márka mára már 77 országot lát el standard gyalogkiséretű és 4 utas targoncák mellett speciális anyagmozgatási feladatokhoz tervezett targoncáival – ezek a gépek 2023-ban már Magyarországon is elérhetőek a Pagát Gold Zrt. jóvoltából.

Az elektromos, egyedi igények kiszolgálására készült targoncákra való igény rohamosan nő, cégünk pedig szeretné, ha Ügyfelei magas elégedettséggel tudnák igénybe venni szolgáltatásainkat, legyen szó új targoncavásárlásról, szervizről vagy targoncabérlésről.

Speciális és sztenderd igények kielégítése

A hazai piacon hiánypótló megoldásokkal jelentkező OMG a raklapos áru, és a hosszú szálanyag szállításra alkalmas eszközök mellett sok más egyedi anyagmozgatási igényt kiszolgáló eszközöket gyárt. A magas minőségű anyagok, az öt évtizedes szakmai tapasztalat, továbbá az egyedi igényekre való specializálódás garanciát nyújtanak Ügyfeleink számára, hogy megbízható, tartós és maximálisan funkcionális targoncákat használhassanak évtizedeken keresztül.

Négyutas oldalemelő targoncák

Kínálatunkból kiemelnénk az OMG négyutas oldalemelő targoncáját, amelyet a hosszú szálanyagok  kiemelkedően szűk folyosókban való ki-be tárolására terveztek. A 90° fokban forduló kerekeknek köszönhetően egyszerűen, 4 irányban mozgatható.

Multidirekcionális targoncák

A multidirekcionális targoncákra a sokoldalúság jellemző. A kerekek helyzete elektronikusan szabályozható, 360° fokos fordulatra képesek, így ezzel a targoncával minden irányban kényelmesen mozgatható az áru.

4 utas gyalogkíséretű targoncák

A 4 utas targonca 90° fokban forduló kerekeinek köszönhetően fordulás nélkül képes hosszú szálanyagot szállítani, akár szűkfolyosós környezetben is. teherbírás: 1.6-2 tonna

Egyedi gyártású targoncák

Az OMG egyedi targoncák gyártásával világszerte speciális ipari megoldásokat kínál partnerei számára. Legyen szó elektromos ellensúlyos, speciális adapterekkel felszerelt, vezető állásos, vezető üléses vagy gyalogkíséretű targoncákról vagy komissiózó gépekről, az OMG kis- és nagyvállalatok számára is megoldást nyújt, akár nehézüzemű, nagy teherbírású kivitelezésben is, akár 45t teherbírásig.

A Pagát Gold kínálata

Partnereink számára egyéni konzultációs lehetőséget biztosítunk, amely során feltérképezzük igényeit és a munkakörnyezet adta lehetőségeket. Amennyiben az átlagostól eltérő anyagmozgatási feladatokat látnak el vagy egyedi méretű árut mozgatnak, az OMG kiváló megoldást jelenthet Ön és vállalata számára.

Ajánlatkérés