Lite

Könnyed személyemelő

Bravi Lite – könnyű önjáró elektromos személyemelő

A Bravi alacsony munkamagasságban növelte a termékkínálatát egy még könnyebb és masszívabb önjáró személyemelővel, így született egy új csúcsmodell a személyemelők között.
Ez a teljesen új termék a Bravi Platformstól jól bevált technológiát használ, mégis masszívabb és könnyebb, mint a legtöbb jelenleg elérhető személyemelő platform a piacon. Az alacsony karbantartási igény hosszú távon alacsony fenntartási költségeket eredményez. Emellett a Bravi Lite kivitele megtartotta azt az erőt, megbízhatóságot és mozgékonyságot, amit a vevők elvárnak egy személyemelő platformtól.

Biztonság

A Bravi személyemelő segít abban, hogy ne kelljen létrákat vagy alvázkereszt-hosszabbításokat használnunk. A Bravi Lite biztonságos és rendkívül költséghatékony megoldást kínál, ami nagy mértékben csökkenti az egy projektre fordított munkaidőt, növelve a termelékenységet és a profitot.
A berendezéssel akkor is lehet haladni, ha teljes magasságában kitolt állapotban (4,2 méter munkamagasság), teljes terhelés mellett (180 kg), automatikusan csökkentett sebességgel üzemel.A Lite modell használatával kiküszöbölhetjük annak szükségességét, hogy a kezelőnek fel és le kelljen szállnia a platformról vagy az állványzatról, hogy megfelelő pozícióba tolja vagy áthelyezze azt. Megszünteti az ilyen és ehhez hasonló műveletek során fellépő sérülésveszélyt és gyorsítja a munkafolyamatokat. Beépített dőlésérzékelő, villogó, hangos riasztó és aktív gödörkikerülő rendszer biztosítja a kezelő biztonságát.

Hatékonyság és mozgékonyság

A Lite személyemelővel könnyen áthajthatunk ajtónyílásokon, illetve kényelmesen behajthatunk szűk helyekre is anélkül, hogy a kezelőnek le kellene szállni a platformról. Könnyen manőverezhető és köszönhetően 400 kg-os súlyának, a felvonók többségébe behajtva rövid idő alatt könnyedén elérjük akár a toronyépületek legfelső szintjét is.

Tartósság

A Lite több mint 20 éves folyamatos technológiai fejlődés eredményeként jött létre; egyszerű, masszív és költséghatékony eszköz, amely forradalmasítja a nagy magasságban végzett munkát. Alumínium burkolattal ellátott, karbantartást nem igénylő emelőoszlop, a kiváló minőségű alkatrészek gondos kiválasztása és a rendkívül egyszerű, ugyanakkor hatékony kialakítás révén ez a típusú emelőgép rendkívül megbízható társ lehet a mindennapi életben. Mozgékony, masszív és könnyen szállítható.

Lite

Tulajdonságok

Modell Névleges teherbírás Emelési magasság Munka magasság Üzemmód
Lite 180 kg 2210 mm 4210 mm elektromos

Jellemző felhasználási területek

élelmiszeripar

építőipar

logisztika

kiskereskedelem

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

Kérje ajánlatunkat!