dec logo color

BULL LORRY

A bivalyerős

DEC

BULL LORRY sorozat – platós vontató targonca

Bull Lorry vontató egy rakodóplatós targonca, amelynek használata rendkívül egyszerű. Sokoldalú, robusztus gépjármű kiemelkedő teljesítménnyel. Számos felhasználási területen használható, mint üzemek, gyárak kül- és beltéri területein, karbantartási munkálatok során, reptereken, pályaudvarakon.

Teljesítmény

DEC Lorry méretét meghazudtoló teherbírása teszi nagyszerűvé, 1,5 tonna platóra helyezett teher mellett is akár további 6 tonna vontatására képes. Az elektromos üzemnek köszönhetően használható beltéren, de kültéren is megállja a helyét. Akár kabinnal is felszerelhető, annak érdekében, hogy a kültéri használatot komfortosabbá tegye.

Ergonómia

A DEC platós targonca mindkét esetben (kabin nélküli és kabinnal felszerelt kivitel esetén) két kényelmes, biztonsági övvel ellátott üléssel rendelkezik. A kabint ellátták szélvédő-törlővel, sárga villogó lámpával és visszapillantó tükörrel. Ülésfűtéssel vagy légkondicionáló berendezés is felszerelhető. A fülke láblemeze nagyon alacsonyan van, emiatt a kezelő könnyen ki és be tud szállni.

BULL LORRY

Hatékonyság

A rakodóplató ellátható oldalfalakkal, felrakható rá oldalponyva vagy igény szerint egyéb kiegészítő.
A Bull Lorry vontató targonca első- és hátsóhíd-felfüggesztéssel is rendelkezik: ez nagyon kényelmessé teszi a gépet fel- és lerakodás során.
Annak érdekében, hogy a hatékonyságot és megbízhatóságot növeljék, a vontatót elektro-hidraulikus szervóhajtással gyártják.
A szériafelszerelés részeként a gép háromállású vonószerkezettel készül.
Amennyiben cserélendő, a nagy kapacitású akkumulátor kivehető függőlegesen és oldalirányban is, mivel görgőkön helyezkedik el.

 
platós vontató

Kiemelt opciós lehetőségek

Modell Bull Lorry
Plató teherbírás kg 1500
Vontatási képesség kg 6000
Platóméret mm 1600x1150
Teljes hosszúság és szélesség mm 2820x1180
Teljesítmény kW 5
Akkumulátor V/Ah 48 / 460
Végsebesség Km/h 12-18
Akkumulátor Db / V / Ah -
Vegy/Szennytartály liter 45 / 55
Méretek cm 112 x 53,5 x 102
Üzemidő normál felhasználás mellett h 6-8

Jellemző felhasználási területek

autóipar

fémipar

logisztika

kiskereskedelem

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

Kérje ajánlatunkat!