Kiemelt Bérlés

Yale flotta átadás tiszaújvárosi Partnerünk számára

Szerző: 2024-01-09 No Comments

Tartós bérlet full szerviz szolgáltatásunk keretein belül átadásra került összesen 15 db elektromos Yale targonca. A targoncák mind Li-Ion akkumulátorral és szigorú biztonsági előírásoknak megfelelő berendezésekkel szereltek.

Yale targoncák a műanyagiparban

A speciális igények különleges targoncákat kívánnak: a kül- és beltéren használatos targoncák esetében alapvető elvárás a zéró károsanyag-kibocsátása, továbbá az alacsony hang- és rezgésszint, így új, elektromos targoncákra esett a választás. A több műszakban is dolgozó targoncák mind Li-Ion akkumulátorral szereltek, emiatt gyorsan, akár a műszakok közötti szünetekben is tölthetőek.

Ügyfelünk igényeinek kielégítése érdekében a targoncák egy része 360° vagy 180° -os forgatási funkcióval működő tekercsfogó targonca adapterrel, illetve teleszkópos villával szereltek.

A Yale targoncák felszereltsége

A 15 db Yale targonca 2,5-3 és 4,5 tonna teherbírásúak, Gammer légrugós üléssel, továbbá nyomot nem hagyó fehér gumival szerelt és az egységes, könnyű kezelhetőség érdekében kartámaszba integrált MINILEVER irányítókarokkal rendelkezik.

A Yale targoncákra jellemző továbbá a teljes világítás, tolatáskor hangjelzés, állítható menet tulajdonságok, fékezéskor áram visszatermelés, integrált oldalmozgató, fokozatmentesen állítható kormányoszlop, automatikus sebességcsökkentés kanyarodáskor, sárga figyelmeztető fényjelzés. A kültéren is használatos targoncák fémfülkével és fűtéssel rendelkeznek.

Miért pont a tartós targoncabérlet?

A megbízható és zökkenőmentes munkavégzés alapja a minden szempontnak megfelelően kiválasztott targonca, ugyanakkor az egész műszakban dolgozó targoncakezelők kényelme garantálja a precíz és hatékony munkát.
Ezen kívül a Pagát csapata több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a targoncák üzemeltetésében és karbantartásában. A feladatainkat az extrém körülmények ellenére is magabiztosan el tudjuk látni, legyen szó tartós bérleti konstrukcióról vagy vásárlásról.
A Pagát Gold Zrt. tapasztalatainak segítségével maximalizálhatja targoncái hatékonyságát – ezáltal alacsony karbantartási és alkatrész költséggel kell számolnia -, így gépei folyamatosan, leállás és felesleges meghibásodás nélkül dolgozhat.