Kiemelt Bérlés Ergonómia Termékeink

Tartós targoncabérlet = maximális kényelem

Szerző: 2023-07-14 No Comments

Yale GLP2.0N tartós bérletre felkészítve!

A Yale N széria már számtalan helyzetben megállta a helyét, legyen szó általános raktározási vagy speciális feladatokról. Ügyfelünk számára ezúttal tartós bérlet, full szerviz szolgáltatás keretein belül olyan targoncát készítettünk elő, amely nem csupán a hatékony munkavégzésben, de a kényelemben is élen jár.

Az N széria modularitásának köszönhetően az alapfelszereltségtől egészen a legspeciálisabb igények kielégítéséig, minden ipari területen megoldást kínál.

Tökéletes ergonómia, kényelmes munka

32 éves a Pagát Gold Zrt.

Miért pont a tartós targoncabérlet?

A megbízható és zökkenőmentes munkavégzés alapja a minden szempontnak megfelelően kiválasztott targonca, ugyanakkor az egész műszakban dolgozó targoncakezelők kényelme garantálja a precíz és hatékony munkát.

Ezen kívül a Pagát csapata több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a  targoncák üzemeltetésében és karbantartásában.  A feladatainkat az extrém körülmények ellenére is magabiztosan el tudjuk látni, legyen szó tartós bérleti konstrukcióról vagy vásárlásról.

A Pagát Gold Zrt. tapasztalatainak segítségével maximalizálhatja  targoncái hatékonyságát – ezáltal alacsony karbantartási és alkatrész költséggel kell számolnia -, így gépei folyamatosan, leállás és felesleges meghibásodás nélkül dolgozhat.