Termékeink Technológia

Újabb elektromos Yale targoncák átadása

Szerző: 2020-12-16 No Comments

2 db. Yale ERP25VL típusú targonca hagyta el a héten a Pagát kapuit. Köszönjük Partnerünknek, hogy ismét zöld technológiát választottak!

A Yale ERP25VL kategóriájában kiemelkedő elektromos targonca; nem csoda, hogy 2 új gépet adhattunk át a héten! Miért ajánljuk másoknak is?

Ez a kompakt elektromos targonca nem csak a környezetünknek tesz jót: a raktározási műveletek gyorsabb és biztonságosabb levezénylése gyerekjáték számára! Amellett, hogy 2,5 tonna teherbírású, 6 méteres magasságba is képes megemelni a kívánt terhet. Beltéren kifejezetten pihentető a használata, hiszen zajszintje alacsony és nincs károsanyag-kibocsátása.

Különleges felhasználási körülmények

Az átadott 2 db. targonca új beruházásként épített alumínium öntödében dolgozik. Az öntöde autóipari beszállítóként működik. Az ellátandó feladatnak megfelelően a két új Yale targonca speciális kialakítással és egyedi adapterekkel ellátottak, hiszen feladatuk egy hőszigetelt üst mozgatása, forgatása.

Az üst és a külső rendkívül magas hőmérséklet miatt olyan megoldást kerestek, mely megfelelő védelmet nyújt a gépnek és annak kezelőjének.

Különösen fontos a precíz, pontos, érzékeny mozgatás, a 750°C alumínium kiömlése, fröccsenésének elkerülésének érdekében.

Több műszakos munkarend bevezetésének érdekében olyan megoldást kerestek, amellyel zökkenőmentes az akkumulátorcsere.

Teljeskörű szervizszolgáltatás és pénzügyi likviditás megtartása.

Speciális igényekre szabott targoncák

Az ügyfél elégedettsége számunkra az első!

A helyi igényeknek megfelelően a következő egyedi kiegészítőkkel felszerelt Yale VL targoncákat szállítottuk:

 • könnyű oldalzsebes akku csere a 3 műszakos munkavégzés érdekében,
 • hővédett szélvédő és hidraulika csövezés,
 • öntödei kivitelű Meyer forgató szorítóvillás adapter,
 • kategóriájában kiemelkedően kis munkafolyosó szélesség,
 • Minilever vezérléssel,
 • jó kitálátást biztosító oszlopokkal szerelt.

A vállalat tartós bérleti konstrukcióban használja a két targoncát, ezáltal megőrizheti pénzügyi stabilitását és élvezheti a Pagát által nyújtott full-szerviz szolgáltatás adta előnyöket.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Yale VL: a lehetőségek széles skálája

 • Ebben a kategóriában a VL sorozat kezelőfülkéjében van a legkisebb vibráció, csökkentve ezáltal a kezelő terhelését.
 • CANbus és nagy teljesítményű AC motor
 • Kimagasló manőverezési képesség
 • A YaleStop™ funkciót a vezérlőrendszer automatikusan működteti, azaz a rögzítőfék mindig behúzott állapotban van, amikor a targonca áll és hajtási igény nem merül fel.
 • A beépített hidraulikavezérléssel, irányváltó-kapcsolóval, vészleállító és kürtgombbal rendelkező állítható, minikaros kartámasz biztosítja, hogy a kezelő megfelelően tudja kezelni a targoncát.