Kiemelt Bérlés

Bravi személyemelők és komissiózók

Szerző: 2023-11-08 No Comments

Bravi személyemelők és komissiózók elérhető áron, 2023-as átvétellel

Bravi Leonardo HD

A személyemelők közül a Bravi legkiemelkedőbb terméke a Leonardo HD, amely önjáró elektromos személyemelő, aktív borulásmegakadályozó rendszerrel és szélesíthető emelőkosárral rendelkezik. Munkamagassága eléri a 4.9 métert. Kitűnő választás építkezésekhez és karbantartási feladatokhoz.

Bravi Lui 460

A megnövelt teherbírású és 6.6 méteres munkamagasságú személyemelő szintén elektromos meghajtásának köszönhetően könnyen kezelhető. A karbantartás mentes oszlop és csúcsminőségű alkatrészeknek köszönhetően hihetlen strapabírású személyemelő.

Bravi Sprint komissiózó

A Spint egy sokoldalú komissiózó, mely raktárak, kereskedelmek elengedhetetlen eszköze. Az 5.3 méteres munkamagassággal, opciós Li-Ion akkumulátorral és a számtalan kiegészítővel hazánkban is egyre elterjedtebb komissiózó személyemelő.

Bravi Spin-Go komissiózó

A Spin-Go egy félelektromos komissiózó gép, amellyel balesetmentes megoldást kínálhat munkatársainak, ráadásul a komissiózási feladatok idejét lényegesen lecsökkentheti. A karbantartásmentes emelőgép 4 méteres munkamagasságot kínál.

További szolgáltatások a Pagátnál

A 100%-ban magyar tulajdonú, 1991 óta működő Pagát Gold Zrt a Yale targoncák kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az 50 fős cég a Yale targoncakereskedés mellett targoncák, raktári berendezések, személyemelők, mobil targonca rámpák és használt targoncák kereskedelmével és bérlésével is foglalkozik. Mindezeket a berendezéseket országszerte 26 szerelő, 20 szervizautóval szervizeli.

Pagát Gold